Allan Arkush wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Allan Arkush

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jersey City, New Jersey
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
režisér, herec

Allan Arkush - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
30.4.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Allan Arkush 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Allan Arkush
datum narození 30.4.1948
(režisér, herec, instagram)

Allan Arkush - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Vánoce s Holly
(2012) - Laskavý dotek (TV seriál)
(2010) - Změna je život (TV seriál)
(2010) - Superkočky (TV seriál)
(2009) - Ve službách FBI (TV seriál)
(2009) - Melrose Place (TV seriál)
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2001) - Žabí princ v New Yorku
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Tucker (TV seriál)
(2000) - Býk (TV seriál)
(1999) - Čmuchalové (TV seriál)
(1999) - Ally (TV seriál)
(1998) - The Temptations
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1997) - Total Security (TV seriál)
(1997) - Timecop (TV seriál)
(1997) - Návštěvník (TV seriál)
(1997) - Hráči (TV seriál)
(1997) - Elvis Meets Nixon
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Desert Breeze
(1996) - Dangerous Minds (TV seriál)
(1995) - Young at Heart
(1995) - Central Park West (TV seriál)
(1994) - V zajetí rocku
(1994) - Rebel Highway (TV seriál)
(1994) - Polibky a objetí
(1993) - Sirény (TV seriál)
(1993) - Moon Over Miami (TV seriál)
(1993) - Johnny Bago (TV seriál)
(1992) - Middle Ages (TV seriál)
(1992) - Mann & Machine (TV seriál)
(1992) - Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
(1991) - Horký vítr z jihu (TV seriál)
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1990) - Parenthood (TV seriál)
(1990) - Capital News (TV seriál)
(1988) - Tattingers (TV seriál)
(1988) - Caddyshack II
(1987) - The Bronx Zoo (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1983) - Silvestrovské představení
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)
(1981) - Heartbeeps
(1979) - Rock 'n' Roll High School
(1978) - Deathsport
(1976) - Hollywood Boulevard
(1970) - Septuagenarian Substitute Ball

Allan Arkush - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.4.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Allan Arkush 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Allan Arkush - režisér, herec

se narodil 30.4.1948 ve městě Jersey City, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Allan Arkush

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919) herečka

Česká republika Lenka Kořínková
(*1956) herečka

Spojené státy Jon Bon Jovi
(*1962) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Velká Británie Daniel Craig
(*1968) herec

Spojené státy Lou Reed
(*1942) zpěvák, skladatel, kytarista, básník


Allan Arkush
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
10°02’
 
LunaLuna:
Vodnář
2°21’
 
MerkurMerkur:
Býk
11°32’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
24°39’
 
MarsMars:
Lev
23°25’
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°35’
R
SaturnSaturn:
Lev
15°54’
 
UranUran:
Blíženci
23°39’
 
NeptunNeptun:
Váhy
10°52’
R
PlutoPluto:
Lev
12°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
14°26’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
20°51’
 
CheirónCheirón:
Štír
22°27’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Miranda Richardson
(*1958) herečka

Spojené státy Jean Harlow
(*1911) herečka

Spojené státy Jessica Biel
(*1982) herečka, zpěvačka, modelka

Rusko Vladimír Železný
(*1945) žurnalista, politik, podnikatel, europoslanec

Velká Británie Gia Scala
(*1934) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Serge Gainsbourg
(*1928 - 1991) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Spojené státy Lyle Talbot
(*1902 - 1996) herec

Itálie císař František ll.
(*1768 - 1835) český a uherský král, římský a rakouský císař

Rusko car Mikuláš I. Pavlovič
(*1796 - 1855) král, car

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928 - 1982) spisovatel sci-fi, esejista, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »