Alojz Kramár wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alojz Kramár

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Rybany
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Alojz Kramár - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.5.1916 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alojz Kramár 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Alojz Kramár
datum narození 25.5.1916
(herec, instagram)

Alojz Kramár - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Kirchhoffov zákon
(1984) - Cesta životom
(1984) - Berdiho koberec
(1983) - Pastierova česť
(1982) - Zázračný autobus
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Oddychový čas pre sudcu
(1982) - Cukor
(1981) - Sokoliarova dcéra
(1981) - Maškaráda
(1981) - Dvanásť nahnevaných mužov
(1980) - Veselé panie z Windsoru
(1980) - Smäd
(1980) - Posledný súd Michelangela Buonarrotiho
(1980) - Patálie s kamerou
(1980) - Na baňu klopajú (TV seriál)
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Slnečné hodiny
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Ráno pod mesiacom
(1979) - Mandarínka a Sokrates
(1978) - Žabí ženích
(1978) - Srdce
(1978) - Izrafel
(1977) - Vojna a mier (divadelní záznam)
(1977) - Rachotilkovia (TV seriál)
(1977) - Krásna Pramíla
(1977) - Gomez
(1977) - Druhá láska
(1977) - Dom na predmestí
(1977) - Biele vrany
(1976) - Zenovo vedomie
(1976) - Štyria grobiani
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Pozor, ide Jozefína!
(1976) - Krčma Pod zeleným stromom
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)
(1975) - Kean
(1975) - Čudný človek
(1975) - Banícke rozprávky (TV seriál)
(1974) - Mont Oriol
(1974) - Kronika
(1974) - Jaríkovský kostol
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Na jednom dvore
(1973) - Havária
(1973) - Čierne ovce
(1972) - V stolnom meste Kyjeve
(1972) - Devulienka Snehulienka
(1972) - Bačova žena
(1971) - Zlozor
(1971) - Taký obyčajný deň
(1971) - Klinko a Kompit kráľ
(1970) - Strach z pekla (divadelní záznam)
(1970) - Rysavá jalovica
(1970) - Naši pred bránami
(1969) - Smutný Lord
(1969) - Rozmajrín
(1968) - Román o base
(1968) - Dobrodružstvo pri obžinkoch
(1967) - Rok na dedine
(1967) - Starvelská tragédia
(1966) - Drotár
(1965) - Obchod na korze
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1964) - Slnečný kúpeľ
(1964) - Balada o Vojtovej Maríne
(1963) - Výhybka
(1963) - Geľo Sebechlebský
(1961) - Vždy možno začať
(1960) - Jerguš Lapin
(1959) - Skaly a ľudia
(1958) - Szent Péter esernyője
(1958) - Posledný návrat
(1957) - Zemianska česť
(1956) - Posledná bosorka
(1956) - Čisté ruky
(1956) - Čert nespí
(1955) - Rohy
(1953) - V piatok trinásteho
(1952) - Mladé srdcia
(1951) - Lazy sa pohly
(1950) - Priehrada
(1950) - Kozie mlieko

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.5.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alojz Kramár 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alojz Kramár - herec

se narodil 25.5.1916 ve městě Rybany
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alojz Kramár

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Alojz Kramár
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
3°55’
 
LunaLuna:
Ryby
20°01’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
19°16’
 
VenušeVenuše:
Rak
14°20’
 
MarsMars:
Lev
28°28’
 
JupiterJupiter:
Beran
24°00’
 
SaturnSaturn:
Rak
14°09’
 
UranUran:
Vodnář
19°42’
R
NeptunNeptun:
Lev
0°24’
 
PlutoPluto:
Rak
2°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
2°02’
R
Černá LunaLilith:
Rak
11°36’
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°49’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »