Alyson Court wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alyson Court

Narození:
Místo:
Toronto, Ontario
Země:
Věk:
48 let

Alyson Court - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.11.1973 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alyson Court 2021, 2022 - Wikipedie info)

Alyson Court - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Téměř nahá zvířátka (TV seriál)
(2009) - The Dating Guy (TV seriál)
(2009) - Angora Napkin
(2008) - Urban Vermin (TV seriál)
(2008) - Resident Evil: Rozklad
(2007) - Friends and Heroes (TV seriál)
(2005) - Skyland (TV seriál)
(2003) - Rainbow Road (TV seriál)
(2001) - Přístav
(2000) - Timothy Goes to School (TV seriál)
(2000) - Tesák - velký červený (TV seriál)
(2000) - Get Set for Life (TV seriál)
(1999) - Redwall (TV seriál)
(1998) - Silver Surfer (TV seriál)
(1998) - Noddy (TV seriál)
(1998) - Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
(1998) - The Last Don II (TV seriál)
(1998) - Jerry & Tom
(1997) - Elvis Meets Nixon
(1997) - Agenti z podsvětí (TV seriál)
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1995) - Mr. Men and Little Miss (TV seriál)
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Free Willy (TV seriál)
(1993) - The Big Comfy Couch (TV seriál)
(1992) - X-Men (TV seriál)
(1991) - South of Wawa
(1990) - Lucernový vrch
(1990) - Cesta do Avonlea (TV seriál)
(1989) - Garbage Pail Kids (TV seriál)
(1989) - Beetlejuice (TV seriál)
(1988) - Sbohem, supermámo
(1988) - My Secret Identity (TV seriál)
(1988) - Clifford's Fun with Letters
(1988) - Blades of Courage
(1987) - Stranger in My Bed
(1987) - Starostliví medvídci v říši kouzel
(1987) - Rolling Vengeance
(1987) - The New Archies (TV seriál)
(1987) - Moje drahá příšerka (TV seriál)
(1986) - Starostliví medvídkové 2
(1986) - My Pet Monster
(1986) - Madballs: Escape from Orb!
(1985) - The All New Ewoks (TV seriál)
(1985) - Sesame Street Presents: Follow That Bird
(1985) - Pippi Longstocking
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1982) - The Edison Twins (TV seriál)
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1975) - The Count of Monte-Cristo
(1967) - Mr. Dressup (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.11.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alyson Court 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 9.11.1973 ve městě Toronto, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alyson Court

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Alyson Court
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
16°56’
 
LunaLuna:
Býk
2°07’
 
MerkurMerkur:
Štír
19°08’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
4°00’
 
MarsMars:
Beran
27°08’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
5°02’
 
SaturnSaturn:
Rak
4°15’
R
UranUran:
Váhy
24°53’
 
NeptunNeptun:
Střelec
6°25’
 
PlutoPluto:
Váhy
5°49’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
0°42’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
9°31’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°23’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »