Amanda Peet wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Amanda Peet

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herečka

Amanda Peet - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.1.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Amanda Peet 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Amanda Peet
datum narození 11.1.1972
(herečka, instagram)

Amanda Peet - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Milenci těch druhých
(2015) - Počtyřech (TV seriál)
(2013) - Z cizího krev neteče
(2013) - Věř mi
(2013) - Nezapomenutelné prázdniny
(2012) - Hodinový manžel (TV seriál)
(2010) - Guión busca estrella
(2010) - Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
(2010) - Není zač
(2010) - Gulliverovy cesty
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - 2012
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - $5 a Day
(2008) - Co tě nezabije...
(2008) - Akta X: Chci uvěřit
(2007) - Dítě z Marsu
(2007) - Bitva o planetu Terra 3D
(2006) - Studio 60 (TV seriál)
(2006) - Prodám šéfa zn. spěchá
(2006) - Griffin a Phoenixová
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Syriana
(2005) - She Rocks
(2005) - Něco jako láska
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2004) - Ceremonia de apertura del festival de cine de San Sebastián
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Můj soused zabiják 2
(2004) - Melinda a Melinda
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Igby Goes Down: In Search of Igby
(2003) - Whatever We Do
(2003) - Lepší pozdě nežli později
(2003) - Identita
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Těžký zločin
(2002) - Incident
(2002) - Igby
(2002) - Date Squad
(2001) - Comedy Central Canned Ham: Saving Silverman
(2001) - Pekelná ženská
(2000) - Život hvězdy
(2000) - Zoe Loses It
(2000) - Nebezpečný kód
(2000) - Můj soused zabiják
(2000) - Chytrá holka
(1999) - Two Ninas
(1999) - Partners (TV seriál)
(1999) - Neodolatelná
(1999) - Jump
(1999) - Jack & Jill (TV seriál)
(1999) - Horká noc, hořké ráno
(1998) - 1999
(1998) - Southie
(1998) - Podoby lásky
(1998) - Origin of the Species
(1997) - Touch Me
(1997) - Sax and Violins
(1997) - Grind
(1997) - Ellen Foster
(1996) - Winterlude
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Virginity
(1996) - Ona, jedině ona
(1996) - Báječný den
(1995) - The Single Guy (TV seriál)
(1995) - Central Park West (TV seriál)
(1995) - Animal Room
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Good Morning America
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
Amanda Peet - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.1.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Amanda Peet 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Amanda Peet - herečka

se narodila 11.1.1972 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Amanda Peet

Dnes se narodili
Spojené státy Dana Carvey
(*1955) herec, scénárista

Česká republika František Plánička
(*1904) fotbalový brankář

Francie Marquis de Sade
(*1740) spisovatel

Velká Británie Thomas Hardy
(*1840) básník, prozaik

Itálie papež Pius X.
(*1835) 257. papež


Amanda Peet
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
20°21’
 
LunaLuna:
Štír
22°25’
 
MerkurMerkur:
Střelec
29°38’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
23°42’
 
MarsMars:
Beran
10°12’
 
JupiterJupiter:
Střelec
24°38’
 
SaturnSaturn:
Býk
29°56’
R
UranUran:
Váhy
18°15’
 
NeptunNeptun:
Střelec
4°25’
 
PlutoPluto:
Váhy
2°02’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
6°04’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
25°06’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°33’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tony Curtis
(*1925) herec

Česká republika Jiří Langmajer
(*1966) herec

Česká republika Václav Vorlíček
(*1930) režisér, scénárista, herec

Česká republika Václav Hybš
(*1935) hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Stephen Boyd
(*1931 - 1977) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908 - 1990) herec

Pákistán Raj Kapoor
(*1924 - 1988) režisér indických filmů

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807 - 1882) vůdce vlastenců v partyzánské válce

Spojené státy Bo Diddley
(*1928 - 2008) zpěvák, kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »