Amber Benson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Amber Benson
(Amber Nicole Benson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Birmingham, Alabama
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herečka, zpěvačka, scénáristka, režisérka

Amber Benson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.1.1977 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Amber Benson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Amber Benson
datum narození 8.1.1977
(herečka, zpěvačka, scénáristka, režisérka, instagram)

Amber Benson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Selling Isobel
(2015) - Desire Will Set You Free
(2015) - The Griddle House
(2014) - Tom Holland's Twisted Tales
(2014) - Morganville: The Series (TV seriál)
(2012) - Dust Up
(2011) - T is for Trick
(2011) - Shelf Life (TV seriál)
(2011) - Husbands (TV seriál)
(2010) - Grant Morrison: Talking with Gods
(2010) - Ve smrtelné pasti
(2010) - Podzimní úplněk
(2010) - Futurestates (TV seriál)
(2009) - Tripping Forward
(2009) - Act Your Age
(2008) - 7 Things to Do Before I'm 30
(2008) - One-Eyed Monster
(2008) - Long Island Confidential
(2008) - The Blue Tooth Virgin
(2007) - Simple Things
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Polibte nevěstu
(2007) - Gryfon
(2007) - Girltrash!
(2006) - Lovers, Liars and Lunatics
(2006) - Holiday Wishes
(2005) - Race You to the Bottom
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - The Inside (TV seriál)
(2005) - Duch podzemí
(2004) - The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
(2003) - Totally Gay!
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Latter Days
(2002) - Kletba
(2002) - Chance
(2001) - Hollywood, Pennsylvania
(2001) - The Enforcers (TV seriál)
(2001) - Don's Plum Bar
(2000) - Rocky Horror 25: Anniversary Special
(2000) - Super kšeft
(1999) - Take It Easy
(1999) - Deadtime
(1998) - Poslední mejdan
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1995) - Sbohem, lásko
(1995) - Jack Reed 4: Jeden z našich
(1994) - Jack Reed 3: Na dosah spravedlnosti
(1994) - Fiktivní zločiny
(1994) - Do háje, no a co
(1993) - Osudný omyl
(1993) - King of the Hill
(1993) - Jack Reed: Odznak cti

Amber Benson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Amber Benson - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Chance
Amber Benson - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.1.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Amber Benson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Amber Benson - herečka, zpěvačka, scénáristka, režisérka

se narodila 8.1.1977 ve městě Birmingham, Alabama, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Amber Benson

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Amber Benson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
18°06’
 
LunaLuna:
Lev
23°42’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
13°02’
R
VenušeVenuše:
Ryby
4°23’
 
MarsMars:
Kozoroh
5°36’
 
JupiterJupiter:
Býk
21°15’
R
SaturnSaturn:
Lev
15°21’
R
UranUran:
Štír
11°09’
 
NeptunNeptun:
Střelec
14°54’
 
PlutoPluto:
Váhy
14°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°29’
R
Černá LunaLilith:
Býk
18°16’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°17’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Hugo Haas
(*1901 - 1968) herec, režisér

Česká republika Jiří Pleskot
(*1922 - 1997) herec

Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) okultista, spisovatel, špion, šachista, astrolog

Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrolog

Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) genetik, evoluční biolog, zakladatel populační genetiky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »