Amy Acker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Amy Acker
(Amy Louise Acker)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Dallas, Texas
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herečka

Amy Acker - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.12.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Amy Acker 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Amy Acker
datum narození 5.12.1976
(herečka, instagram)

Amy Acker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Energy Specialist
(2015) - Láska jako z románu
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2014) - Let's Kill Ward's Wife
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2012) - Mnoho povyku pro nic
(2012) - Chata v horách
(2011) - Sironia
(2011) - Lovci zločinců (TV seriál)
(2011) - Husbands (TV seriál)
(2011) - Dear Santa
(2011) - Grimm (TV seriál)
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - Taková nenormální rodinka (TV seriál)
(2010) - Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
(2010) - Lidský terč (TV seriál)
(2010) - Happy Town (TV seriál)
(2009) - 21 and a Wake-Up
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2009) - Dům loutek (TV seriál)
(2009) - Dollhouse: Echo
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - Hlasy mrtvých
(2008) - Dračí příběh
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - October Road (TV seriál)
(2007) - Drive (TV seriál)
(2006) - Novic
(2005) - 'Angel': The Final Season
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Mr. Dramatic
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2004) - 'Angel': Season 3 Overview
(2004) - Angel: Making of
(2003) - Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech
(2002) - Návštěvník
(2002) - Chyť mě, když to dokážeš
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Lovci netvorů (TV seriál)
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2001) - The Accident
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Sloužit a chránit
(1999) - Angel (TV seriál)
(1995) - Wishbone (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.12.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Amy Acker 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Amy Acker - herečka

se narodila 5.12.1976 ve městě Dallas, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Amy Acker

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Amy Acker
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
13°29’
 
LunaLuna:
Býk
29°41’
 
MerkurMerkur:
Střelec
28°40’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
25°13’
 
MarsMars:
Střelec
10°26’
 
JupiterJupiter:
Býk
23°52’
R
SaturnSaturn:
Lev
16°49’
R
UranUran:
Štír
9°37’
 
NeptunNeptun:
Střelec
13°40’
 
PlutoPluto:
Váhy
13°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
1°17’
R
Černá LunaLilith:
Býk
14°30’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°47’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »