Amy Madigan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Amy Madigan

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herečka

Amy Madigan - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.9.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Amy Madigan 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Amy Madigan
datum narození 11.9.1950
(herečka, instagram)

Amy Madigan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
(2014) - Shirin in Love
(2014) - Frontera
(2013) - The Lifeguard
(2012) - Jak bude?
(2011) - Prohibition (TV seriál)
(2011) - That's What I Am
(2010) - Virginia
(2010) - Once Fallen
(2009) - National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
(2009) - Gary's Walk
(2008) - Živoucí důkaz
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2007) - Gone, Baby, Gone
(2006) - Vražda na Pleasant Drive
(2006) - Po stopách 11. září
(2005) - Návrat
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Ranč
(2004) - Přijetí
(2004) - In the Land of Milk and Money
(2003) - Horatio's Drive: America's First Road Trip
(2003) - Making 'Carnivàle': The Show Behind the Show
(2003) - Carnivale (TV seriál)
(2002) - A Time for Dancing
(2002) - Projekt Laramie
(2002) - Pouhý sen
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Mark Twain
(2001) - Jazz (TV seriál)
(2001) - The Sleepy Time Gal
(2001) - Rána do srdce
(2000) - Pollock
(2000) - Jménem lidu
(1999) - Not for Ourselves Alone: The Story of Elizabeth Cady Stanton & Susan B. Anthony (TV seriál)
(1999) - Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years
(1998) - With Friends Like These...
(1998) - Jasná lež
(1997) - Big Guns Talk: The Story of the Western
(1997) - Loved
(1996) - Zvrhlosti žen
(1996) - Jezdci purpurových stepí
(1995) - 500 Nations (TV seriál)
(1995) - The Way West
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - Crocodile Shoes (TV seriál)
(1994) - A pak tam byl jeden
(1993) - Temná polovina
(1991) - Lucky Day
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - Strýček Buck
(1989) - Roe vs. Wade
(1989) - Hřiště snů
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1988) - Princ z Pensylvánie
(1987) - Osudná štvanice
(1986) - Zeisters
(1986) - The Revolt of Mother
(1985) - The Laundromat
(1985) - Dvakrát za život
(1985) - Alamo Bay
(1984) - Music Videos and Inside 'Streets of Fire'
(1984) - Ohnivé ulice
(1984) - Místa v srdci
(1984) - Love Letters
(1984) - Eureka Stockade (TV seriál)
(1983) - Travis McGee
(1983) - Den poté
(1982) - Victims
(1982) - Love Child
(1982) - The Ambush Murders
(1981) - Crazy Times
Amy Madigan - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1950) Ed Harris - manžel

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.9.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Amy Madigan 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Amy Madigan - herečka

se narodila 11.9.1950 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Amy Madigan

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Amy Madigan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
18°10’
 
LunaLuna:
Panna
9°47’
 
MerkurMerkur:
Panna
29°28’
R
VenušeVenuše:
Panna
1°46’
 
MarsMars:
Štír
20°14’
 
JupiterJupiter:
Ryby
0°25’
R
SaturnSaturn:
Panna
22°06’
 
UranUran:
Rak
8°58’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°01’
 
PlutoPluto:
Lev
18°45’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
28°41’
R
Černá LunaLilith:
Býk
26°58’
 
CheirónCheirón:
Střelec
16°02’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »