Andrea Martin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andrea Martin
(Andrea Louise Martin)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Portland, Maine
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herečka

Andrea Martin - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.1.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andrea Martin 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Andrea Martin
datum narození 15.1.1947
(herečka, instagram)

Andrea Martin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Moje tlustá řecká svatba 2
(2015) - Difficult People (TV seriál)
(2014) - Showing Up
(2014) - Working the Engels (TV seriál)
(2013) - Soukromé očko
(2012) - Fugget About It (TV seriál)
(2012) - Delivering the Goods
(2012) - Crash & Bernstein (TV seriál)
(2011) - Na hraně
(2010) - Dino Dan (TV seriál)
(2010) - The Cat in the Hat Knows a Lot About That! (TV seriál)
(2009) - Sestřička Jackie (TV seriál)
(2009) - Breaking Upwards
(2008) - Taktika prstů
(2007) - St. Urbain's Horseman (TV seriál)
(2007) - Barbie jako Princezna z Ostrova
(2006) - Young Triffie's Been Made Away With
(2006) - Televizní hrátky
(2006) - Medvědí bratři 2
(2006) - Jak jíst smažené žížaly
(2006) - Černé Vánoce
(2005) - Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
(2005) - Producenti
(2005) - Jimmy Neutron: Attack of the Twonkies
(2004) - Jeden den v New Yorku
(2004) - Cracking Up (TV seriál)
(2003) - Sick in the Head
(2003) - Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)
(2003) - Kim Possible: Problém s časem
(2003) - Chilly Beach (TV seriál)
(2003) - Hope & Faith (TV seriál)
(2002) - Moje tlustá řecká svatba
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2002) - Dobrodružství Jimmyho Neutrona, malého génia (TV seriál)
(2001) - Primetime Glick
(2001) - Žabí princ v New Yorku
(2001) - Přestávka: Škola mimo provoz
(2001) - Po čem touží kluci
(2001) - The Kid
(2001) - Jimmy Neutron
(2001) - Hedwig a Angry Inch
(2001) - Grim & Evil (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2001) - Committed (TV seriál)
(2000) - My Funny Valentine
(2000) - Křupan
(2000) - Hodina duchů
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - DAG (TV seriál)
(1999) - The Norm Show (TV seriál)
(1999) - George and Martha (TV seriál)
(1999) - Datel Woody (TV seriál)
(1999) - Bartok
(1998) - Thornberryovi na cestách (TV seriál)
(1998) - Tajemství N.I.M.H. 2
(1998) - Pinky, Elmyra & the Brain (TV seriál)
(1998) - Lumpíci
(1998) - Damon (TV seriál)
(1997) - Vrtěti psem
(1997) - Přestávka (TV seriál)
(1997) - Migo (TV seriál)
(1997) - Life... and Stuff (TV seriál)
(1997) - Anastázie
(1996) - The Best of John Candy on SCTV
(1996) - Superman (TV seriál)
(1996) - Přelud
(1995) - MADtv
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Harrison Bergeron
(1995) - Earthworm Jim (TV seriál)
(1994) - Veselé obludy (TV seriál)
(1994) - The Martin Short Show (TV seriál)
(1994) - In Search of Dr. Seuss
(1994) - Guitarman
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Gypsy
(1993) - David Copperfield
(1992) - Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International
(1992) - The Trial of Red Riding Hood
(1992) - The Itsy Bitsy Spider
(1992) - Goofyho tlupa (TV seriál)
(1992) - Frosty Returns
(1992) - Boris a Nataša
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - The Carol Burnett Show
(1991) - Ted and Venus
(1991) - Šťastné a veselé
(1991) - Stepping Out
(1990) - To je ale teplo!
(1990) - Maniac Mansion (TV seriál)
(1989) - Super sázka
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Rude Awakening
(1989) - Camp Candy (TV seriál)
(1988) - The Best of SCTV
(1988) - Martha, Ruth & Edie
(1988) - The Completely Mental Misadventures of Ed Grimley (TV seriál)
(1987) - Vnitřní vesmír
(1987) - The Tracey Ullman Show (TV seriál)
(1986) - Roxie (TV seriál)
(1986) - Klub ráj
(1985) - Martin Short: Concert for the North Americas
(1984) - Sharon, Lois & Bram's Elephant Show (TV seriál)
(1984) - Kate & Allie (TV seriál)
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - SCTV Channel
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - Soup for One
(1981) - SCTV Network 90
(1981) - The Robert Klein Show
(1980) - Herschel drtí faraony
(1979) - Torn Between Two Lovers
(1976) - Second City TV
(1976) - The Sunshine Hour (TV seriál)
(1976) - The Rimshots
(1975) - King of Kensington (TV seriál)
(1974) - Černé Vánoce
(1973) - Cannibal Girls
(1972) - The David Steinberg Show (TV seriál)
(1971) - Foxy Lady
(1970) - The Hart & Lorne Terrific Hour (TV seriál)
(1969) - Sezame, otevři se
(1964) - It's Not Just You, Murray!

Andrea Martin - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.1.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andrea Martin 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andrea Martin - herečka

se narodila 15.1.1947 ve městě Portland, Maine, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andrea Martin

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Andrea Martin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
24°30’
 
LunaLuna:
Štír
10°03’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
19°30’
 
VenušeVenuše:
Střelec
8°19’
 
MarsMars:
Kozoroh
22°14’
 
JupiterJupiter:
Štír
22°45’
 
SaturnSaturn:
Lev
6°18’
R
UranUran:
Blíženci
18°26’
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°48’
R
PlutoPluto:
Lev
12°35’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
9°22’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
28°17’
 
CheirónCheirón:
Štír
7°23’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »