Andrea Roth wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andrea Roth

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Woodstock
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herečka

Andrea Roth - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.9.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andrea Roth 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Andrea Roth
datum narození 30.9.1967
(herečka, instagram)

Andrea Roth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Temné kouty
(2015) - Stolen Daughter
(2014) - Ascension (TV seriál)
(2013) - Forever 16
(2013) - Darebák (TV seriál)
(2012) - Time Out of Mind
(2012) - Longmire (TV seriál)
(2011) - Stay with Me
(2011) - South
(2011) - Nebezpečná identita (TV seriál)
(2011) - Committed
(2010) - Spravedlnost v krvi (TV seriál)
(2009) - Zlaté Vánoce
(2009) - Rodina v ohrožení
(2009) - Prokletý
(2009) - NCIS: Los Angeles (TV seriál)
(2009) - Dark Blue (TV seriál)
(2009) - The Collector
(2008) - Znovu provdaná
(2008) - Svatební horečka
(2007) - Boj
(2006) - The Time Tunnel
(2006) - Směr smrt
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Chasing Christmas
(2005) - Bláznivé Vánoce
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Zachraň mě (TV seriál)
(2004) - Smrt na dálnici
(2004) - Dokonalý manžel
(2003) - Zázraky (TV seriál)
(2003) - Lucky (TV seriál)
(2002) - Zločiny podle Mary Higgins Clark: Po celém městě
(2002) - The Untold
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - V tajných službách
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2000) - Personally Yours
(2000) - Nevlastní dcera
(2000) - Nebezpečná přitažlivost
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Býk (TV seriál)
(1999) - Hidden Agenda
(1998) - Burn
(1997) - Satanovy oběti
(1997) - Red Meat
(1997) - Hráči (TV seriál)
(1997) - Executive Power
(1996) - Jít za sluncem
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Desert Breeze
(1996) - Crossworlds
(1995) - Sama proti osudu (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Válečná kořist
(1994) - Společenství ďábla
(1994) - Robocop (TV seriál)
(1994) - Harlequin 1 - Záměna
(1994) - Dead at 21 (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Věčný rytíř (TV seriál)
(1992) - Seedpeople
(1992) - Secret Service (TV seriál)
(1992) - Jasnovidec
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1992) - Dobrý boj
(1992) - Dangerous Curves (TV seriál)
(1990) - Protiúder (TV seriál)
(1990) - Princové v exilu
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
(1989) - The Jitters
(1989) - E.N.G. (TV seriál)
(1989) - C.B.C.'s Magic Hour: Rookies
(1989) - C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
(1988) - My Secret Identity (TV seriál)
(1988) - Katts a Rinnie (TV seriál)
(1987) - Pátek třináctého (TV seriál)
(1985) - Prokletá noc (TV seriál)
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1983) - The Hitchhiker (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.9.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andrea Roth 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andrea Roth - herečka

se narodila 30.9.1967 ve městě Woodstock, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andrea Roth

Dnes se narodili
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Andrea Roth
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
6°38’
 
LunaLuna:
Lev
20°44’
 
MerkurMerkur:
Štír
0°32’
 
VenušeVenuše:
Lev
29°31’
 
MarsMars:
Střelec
13°49’
 
JupiterJupiter:
Lev
26°37’
 
SaturnSaturn:
Beran
9°12’
R
UranUran:
Panna
25°34’
 
NeptunNeptun:
Štír
22°26’
 
PlutoPluto:
Panna
21°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°53’
R
Černá LunaLilith:
Býk
0°53’
 
CheirónCheirón:
Ryby
27°06’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Belushi
(*1949 - 1982) herec

Rusko Josif Vissarionovič Stalin
(*1878 - 1953) sovětský diktátor, masový vrah

Venezuela Hugo Chávez
(*1954 - 2013) venezuelský prezident

Německo Marie d'Agoult
(*1805 - 1876) francouzská spisovatelka, přítelkně Franze Liszta

Spojené státy Ray Tomlinson
(*1941 - 2016) programátor, vynálezce použití @ znaku v e-mailu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »