Andrej Mojžiš wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andrej Mojžiš

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1925 (?)
Země:
Povolání:
herec

Andrej Mojžiš - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1925 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andrej Mojžiš 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Andrej Mojžiš
datum narození v roce *1925
(herec, instagram)

Andrej Mojžiš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Nedodržený slib
(2009) - Jídlonoš
(2000) - Král sokolů
(1999) - Z kapsy rozprávkára
(1999) - Rozum nadovšetko
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1998) - Opojenie z premeny
(1997) - V zajatí lásky
(1997) - Tábor padlých žien
(1997) - Kríž - cesta spásy
(1996) - Poviem ti rozprávku
(1996) - Vyššia moc
(1996) - Starožitné zrkadlo
(1996) - Herodes a Herodias
(1995) - Tajomstvo šťastia
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV seriál)
(1994) - Národný hriešnik
(1994) - Gendúrovci
(1993) - Tanec lásky a smrti
(1993) - Podozrenie
(1993) - Líška
(1992) - Rozprávky z Hollywoodu
(1992) - Most
(1992) - Kráľ lesa
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Konečná dolina
(1991) - Dúhová cesta
(1991) - Dido
(1990) - Sila lásky
(1990) - Piata pečať
(1990) - Niť života
(1990) - Júlia
(1989) - Reverend
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1989) - Modrá katedrála
(1989) - Jánošíkov dar
(1988) - Spoločník pána veľkomožného
(1988) - Solúnski bratia
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Gottšalk
(1987) - Dribling
(1986) - O siedmich rokoch
(1986) - Okná dokorán (TV seriál)
(1986) - Ľudmilka
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)
(1985) - Medulienka
(1985) - Keď príde september
(1985) - Hĺbkový rekord
(1984) - Oko za oko
(1983) - Zrelá mladosť
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Rodinná anamnéza
(1983) - Princezná a mesiac
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1983) - Magma
(1982) - Špiónka v galérii
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Predohra v moll
(1982) - Chlap prezývaný Brumteles
(1982) - Chlapec s husľami
(1981) - Ľudský faktor
(1981) - Tlmočník
(1981) - Syn človeka
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Chlapec z majera
(1980) - Hodina zažíhania sviec
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Železné ruky
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Hra bezohľadných
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Zem
(1978) - Zbojnícky tanec
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Päť dní do rozsudku
(1978) - Na vysokej skale: Prekliata
(1978) - Leť, ptáku, leť!
(1978) - Farebné rozprávky (TV seriál)
(1977) - Počúvajme slnko
(1977) - Plánka
(1977) - Nohavice
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Leto na Rovniach
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV seriál)
(1977) - Dom na predmestí
(1977) - Ako sa Vinco zaťal
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1976) - Syn
(1976) - Slnko vychádza nad Prašivou
(1976) - Rozdelení
(1976) - Páva
(1976) - Desať percent nádeje
(1976) - Demeterovci
(1975) - Život na úteku
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1975) - Nepokojná láska (TV seriál)
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Pavol zasahuje (TV seriál)
(1974) - Kronika
(1973) - Očovské pastorále
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Taký obyčajný deň
(1971) - Mŕtve oči
(1968) - Výšiny
(1967) - Drak se vrací
(1966) - V páse zlomená

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andrej Mojžiš 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andrej Mojžiš - herec

se narodil v roce *1925 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andrej Mojžiš

Dnes se narodili
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Andrej Mojžiš
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
22°36’
 
LunaLuna:
Váhy
7°28’
 
MerkurMerkur:
Váhy
28°55’
 
VenušeVenuše:
Střelec
5°41’
 
MarsMars:
Váhy
11°30’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
14°49’
 
SaturnSaturn:
Štír
14°07’
 
UranUran:
Ryby
22°22’
R
NeptunNeptun:
Lev
24°18’
 
PlutoPluto:
Rak
14°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
0°21’
R
Černá LunaLilith:
Lev
3°44’
 
CheirónCheirón:
Beran
26°12’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kuba Andy Garcia
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Rod Steiger
(*1925) herec

Spojené státy Shannen Doherty
(*1971) herečka, režisérka

Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878) herec, režisér

Česká republika Milan Šteindler
(*1957) herec, scénárista, režisér, moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Mexiko Dolores del Rio
(*1904 - 1983) herečka

Francie Jacques Prévert
(*1900 - 1977) scénárista, textař, dramatik, básník

Spojené státy Kurt Vonnegut
(*1922 - 2007) spisovatel

Spojené státy Proof
(*1973 - 2006) hip hopový umělec, zakladatel rapové skupiny D12

Spojené státy Erskine Caldwell
(*1903 - 1987) prozaik, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »