Andrej Panin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andrej Panin
(Andrej Vladimirovič Panin)
(Andrey Vladimirovich Panin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Novosibirsk
Země:
Věk:
† 50 let
Úmrtí:
6.3.2013 (Příčina: Úraz)
Povolání:
herec

Andrej Panin (Andrei Panin) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.5.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andrej Panin 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Andrej Panin
datum narození 28.5.1962
(herec, instagram)

Andrej Panin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Getěry majora Sokolova (TV seriál)
(2014) - Bomba (TV seriál)
(2013) - Šerlok Cholms (TV seriál)
(2013) - Poka ješčjo živa
(2012) - Otryv (TV seriál)
(2012) - Moja bezumnaja semja
(2012) - Horda
(2011) - Vysockij. Spasibo, čto živoj
(2011) - Vykoupení
(2011) - Kamenskaja 6: Pružina dlja myšelovki
(2011) - Kamenskaja 6: Černyj spisok
(2011) - Generation P
(2011) - Boj s těňju 3: Poslednij raund
(2010) - Žurov 2 (TV seriál)
(2010) - Unaveni sluncem 2: Odpor
(2010) - Kandahár
(2010) - Apelsinovyj sok
(2009) - Žurov (TV seriál)
(2009) - Volki
(2009) - Staršaja žena
(2009) - Probka
(2009) - Kamenskaja 5: Zakon trech otricanij
(2009) - Kamenskaja 5: Vojuščije psy odinočestva
(2009) - Kamenskaja 5: Soavtory
(2009) - Kamenskaja 5: Rekviem
(2009) - Kamenskaja 5: Posmertnyj obraz
(2009) - Kamenskaja 5: Imja potěrpěvšego - Nikto
(2009) - Buratino
(2008) - Morfij
(2008) - Kamenskaja 5 (TV seriál)
(2008) - Illuzija stracha
(2007) - Vaněčka
(2007) - Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
(2007) - Gagarinův vnuk
(2007) - Boj s těňju 2: Revanš
(2006) - Svoloči
(2006) - Poslední obrněný vlak
(2005) - Žmurki
(2005) - Mama, ně gorjuj 2
(2005) - Doktor Živago (TV seriál)
(2005) - Boj se stínem
(2004) - Vjanět-propadajet
(2004) - Řidič pro Věru
(2004) - Jezdec jménem smrt
(2003) - Trio
(2003) - Oblek
(2003) - Kamenskaja 3: Sedmaja žertva
(2003) - Kamenskaja 3: Illjuzija grecha
(2003) - Kamenskaja 3 (TV seriál)
(2003) - Daže ně dumaj!
(2002) - Žizň zabavami polna
(2002) - Spartak i Kalašnikov
(2002) - Marš Tureckogo 2: Oborotěň
(2002) - Letnij dožď
(2002) - Kamenskaja 2: Ja umer včera
(2002) - Kamenskaja 2 (TV seriál)
(2002) - Brigáda (TV seriál)
(2001) - Semejnyje tajny (TV seriál)
(2001) - Pjatyj ugol (TV seriál)
(2001) - Jady, ili Vsemirnaja istorija otravlenij
(2001) - Granica. Tajožnyj roman (TV seriál)
(2001) - Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)
(2000) - 24 časa
(2000) - Ženščin obižať ně rekomendujetsja
(2000) - Vmesto meňa
(2000) - Puberta
(2000) - La Noce
(2000) - Kamenskaja 1: Ně mješajtě palaču
(2000) - Kamenskaja 1: Čužaja maska
(2000) - Kamenskaja 1 (TV seriál)
(1999) - Mama
(1999) - Kamenskaja 1: Stěčenije obstojatělstv
(1998) - Mama, ně gorjuj!
(1998) - Děň polnolunija
(1994) - Prochindiada 2

Andrej Panin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.5.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andrej Panin 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andrej Panin - herec

se narodil 28.5.1962 ve městě Novosibirsk
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andrej Panin

Dnes se narodili
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Andrej Panin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
6°40’
 
LunaLuna:
Ryby
29°15’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
20°13’
R
VenušeVenuše:
Rak
6°28’
 
MarsMars:
Beran
29°37’
 
JupiterJupiter:
Ryby
10°47’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
11°21’
R
UranUran:
Lev
26°39’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°27’
R
PlutoPluto:
Panna
7°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°12’
R
Černá LunaLilith:
Panna
23°26’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°45’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Belushi
(*1949 - 1982) herec

Rusko Josif Vissarionovič Stalin
(*1878 - 1953) sovětský diktátor, masový vrah

Venezuela Hugo Chávez
(*1954 - 2013) venezuelský prezident

Německo Marie d'Agoult
(*1805 - 1876) francouzská spisovatelka, přítelkně Franze Liszta

Spojené státy Ray Tomlinson
(*1941 - 2016) programátor, vynálezce použití @ znaku v e-mailu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »