Andrew Airlie wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andrew Airlie

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bellshill, Skotsko
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

Andrew Airlie - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.9.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andrew Airlie 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Andrew Airlie
datum narození 18.9.1961
(herec, instagram)

Andrew Airlie - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Romeo Section (TV seriál)
(2015) - Padesát odstínů šedi
(2015) - A Gift of Miracles
(2013) - She Made Them Do It
(2013) - Cedar Cove (TV seriál)
(2013) - Batesův motel (TV seriál)
(2012) - Soudný den vánoční
(2012) - Kyberválka
(2011) - 50/50
(2011) - Srážka planet
(2011) - Pohřešovaná
(2011) - Pako mých snů
(2011) - Apollo 18
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - Superkočky (TV seriál)
(2010) - Dear Mr. Gacy
(2009) - Stav beztíže (TV seriál)
(2008) - Ničivé tornádo
(2008) - The Mrs. Clause
(2007) - Normal
(2007) - Ďáblův sluha (TV seriál)
(2006) - Saved (TV seriál)
(2006) - Osudový dotek 2
(2006) - Heuréka – město divů (TV seriál)
(2006) - Decentní návrh
(2005) - Tajná služba (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Intelligence
(2004) - Jack
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Divoká jízda
(2003) - Nezvratný osud 2
(2003) - Jak nezískat Pulitzera
(2002) - 24 hodin
(2002) - Sjetý
(2002) - Greenmail
(2001) - Životní jistoty
(2000) - Personally Yours
(2000) - Na nepřátelské půdě
(2000) - Na mrtvém bodě
(2000) - Best Actress
(1999) - Než se čas naplní
(1999) - In the Blue Ground
(1999) - Dear America: A Journey to the New World
(1998) - Utajená krása
(1998) - Ulice hrůzy
(1998) - Plavba smrti
(1997) - Zámořská střední (TV seriál)
(1997) - Doomsday Rock
(1996) - Smrti v patách
(1996) - Skrytá posedlost
(1996) - Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
(1996) - Milenec nebo vrah
(1996) - Hurricanes (TV seriál)
(1996) - Abducted: A Father's Love
(1995) - Ski Hard
(1995) - Power of Attorney
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Hard Evidence
(1994) - Trust in Me
(1994) - Snowbound: The Jim and Jennifer Stolpa Story
(1994) - Frostfire
(1994) - Flinch
(1994) - Beyond Suspicion
(1993) - Osudný omyl
(1993) - Kdopak to mluví 3
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Odyssea (TV seriál)
(1990) - Nováček

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.9.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andrew Airlie 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andrew Airlie - herec

se narodil 18.9.1961 ve městě Bellshill, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andrew Airlie

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Andrew Airlie
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
25°19’
 
LunaLuna:
Kozoroh
3°37’
 
MerkurMerkur:
Váhy
19°30’
 
VenušeVenuše:
Lev
23°45’
 
MarsMars:
Váhy
21°04’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°21’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
23°18’
R
UranUran:
Lev
27°58’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°27’
 
PlutoPluto:
Panna
8°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
25°32’
R
Černá LunaLilith:
Lev
25°28’
 
CheirónCheirón:
Ryby
3°13’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »