Andrew Duggan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andrew Duggan

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Franklin
Země:
Věk:
† 64 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Andrew Duggan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.12.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andrew Duggan 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Andrew Duggan
datum narození 28.12.1923
(herec, instagram)

Andrew Duggan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1987) - Návrat do městečka Salem's Lot
(1987) - J. Edgar Hoover
(1983) - Vichry války (TV seriál)
(1983) - Doktor Detroit
(1981) - Frankenstein Island
(1980) - One Last Ride (TV seriál)
(1980) - M Station: Havaj
(1980) - The Long Days of Summer
(1980) - Attica, stát New York
(1979) - Návrat doktorky Laurelové
(1979) - Backstairs at the White House (TV seriál)
(1978) - The Time Machine
(1978) - Smrtící kometa
(1978) - Overboard
(1978) - Ono ožívá
(1977) - Tajná akta FBI
(1977) - Tail Gunner Joe
(1977) - Polavision
(1977) - Pine Canyon Is Burning
(1977) - The Hunted Lady
(1977) - The Deadliest Season
(1976) - Rich Man, Poor Man (TV seriál)
(1976) - Once an Eagle (TV seriál)
(1976) - Collision Course: Truman vs. MacArthur
(1975) - The Footloose Goose
(1975) - Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan
(1974) - Panic on the 5:22
(1974) - Ono žije
(1974) - The Missiles of October
(1974) - The Last Angry Man
(1974) - The Bears and I
(1973) - Pueblo
(1973) - Fire On Kelly Mountain
(1973) - Firehouse
(1972) - The Streets of San Francisco
(1972) - Jigsaw
(1972) - Bone
(1971) - Two on a Bench
(1971) - Švindl
(1971) - Neighbors
(1971) - The Homecoming: A Christmas Story
(1971) - The Forgotten Man
(1968) - Tajná válka Harryho Frigga
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O: Cocoon
(1967) - Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
(1965) - Slavní jezdci
(1964) - 12 O'Clock High (TV seriál)
(1964) - Sedm květnových dní
(1964) - Nightmare in Chicago
(1964) - The Incredible Mr. Limpet
(1963) - Palm Springs Weekend
(1963) - FBI Code 98
(1962) - Room for One More (TV seriál)
(1962) - Merillovi záškodníci
(1962) - The Chapman Report
(1962) - House of Women
(1962) - The Commies Are Coming, the Commies Are Coming
(1959) - Westbound
(1959) - Bourbon Street Beat (TV seriál)
(1958) - Return to Warbow
(1958) - Drzá čela
(1958) - Decision (TV seriál)
(1957) - Sundown - město pomsty
(1957) - The Saga of Andy Burnett
(1957) - Domino Kid
(1956) - Three Brave Men
(1956) - Patterns

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.12.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andrew Duggan 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andrew Duggan - herec

se narodil 28.12.1923 ve městě Franklin, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andrew Duggan

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Andrew Duggan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
5°44’
 
LunaLuna:
Panna
6°05’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
25°25’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
2°41’
 
MarsMars:
Štír
15°40’
 
JupiterJupiter:
Střelec
7°22’
 
SaturnSaturn:
Štír
0°38’
 
UranUran:
Ryby
14°08’
 
NeptunNeptun:
Lev
20°03’
R
PlutoPluto:
Rak
11°25’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°11’
R
Černá LunaLilith:
Býk
20°23’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°30’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »