Andy Griffith wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andy Griffith
(Andy Samuel Griffith)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.6. 1926 - 15:00h
Místo:
Mount Airy, Severní Karolína
Země:
Věk:
† 86 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
3.7.2012 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Andy Griffith - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Przybylowski (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.6.1926 - 15:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.6.1926 - 20:00  
US, Mount Airy:
36°30' s.š., 80°36' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andy Griffith 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Andy Griffith
datum narození 1.6.1926
(herec, instagram)

Andy Griffith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - The 67th Annual Tony Awards
(2008) - Pioneers of Television (TV seriál)
(2008) - Pravidla hry
(2007) - Servírka
(2007) - A zase jsou tu Vánoce
(2003) - CBS at 75
(2003) - The Andy Griffith Show Reunion: Back to Mayberry
(2001) - Táta a ti druzí
(2000) - Inside TV Land: The Andy Griffith Show
(1999) - Vánoční píseň
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1998) - Slib otci
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1996) - Agent WC 40
(1995) - Gramps
(1994) - Matlock: The Idol
(1994) - Dar lásky
(1993) - Matlock: The Kidnapping
(1993) - Matlock: The Fatal Seduction
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Andy Griffith Show Reunion
(1992) - Matlock: The Vacation
(1992) - Matlock: The Fortune
(1991) - Matlock: The Witness Killings
(1991) - Matlock: The Suspect
(1991) - Matlock: The Picture
(1990) - Matlock: Nowhere to Turn
(1989) - Matlock: The Thief
(1987) - Matlock: The Power Brokers
(1987) - Matlock: The Billionaire
(1986) - Siskel & Ebert & the Movies
(1986) - Under the Influence
(1986) - Return to Mayberry
(1986) - Matlock: Diary of a Perfect Murder
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1985) - Esos locos cuatreros
(1985) - Crime of Innocence
(1984) - Fatal Vision
(1983) - Provinční vražda
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - The Demon Murder Case
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - For Lovers Only
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Murder in Texas
(1981) - Best of the West (TV seriál)
(1980) - The Yeagers (TV seriál)
(1979) - Salvage 1 (TV seriál)
(1979) - Na Měsíc snadno a rychle
(1979) - Kořeny (TV seriál)
(1979) - From Here to Eternity (TV seriál)
(1978) - CBS: On the Air (TV seriál)
(1978) - Centennial (TV seriál)
(1977) - The Sonny and Cher Show
(1977) - Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - The Girl in the Empty Grave
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - Deadly Game
(1976) - The Captain and Tennille
(1976) - Vražda na ulici
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - Six Characters in Search of an Author
(1976) - Frostyho zimní radovánky
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Hearts of the West
(1975) - Adams of Eagle Lake (TV seriál)
(1974) - Winter Kill
(1974) - Savages
(1974) - Pray for the Wildcats
(1973) - The Bobby Darin Show
(1973) - Go Ask Alice
(1972) - The Ken Berry 'Wow' Show
(1972) - The Strangers in 7A
(1971) - The Sonny and Cher Comedy Hour
(1971) - The New Andy Griffith Show (TV seriál)
(1970) - Flip
(1970) - The Headmaster (TV seriál)
(1969) - The Jim Nabors Hour
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Andy Williams Show
(1969) - Angel in My Pocket
(1968) - Rowan & Martin at the Movies
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - The Doris Day Show (TV seriál)
(1968) - Mayberry R.F.D. (TV seriál)
(1968) - Here's Lucy (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - The Carol Burnett Show
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1967) - Good Morning, World (TV seriál)
(1965) - The Dean Martin Show
(1965) - Hollywood Talent Scouts
(1964) - Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
(1963) - The Danny Kaye Show
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Andy Williams Show
(1961) - CBS Fall Preview Special: Seven Wonderful Nights
(1961) - The Second Time Around
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1958) - The Chevy Showroom Starring Andy Williams
(1958) - Onionhead
(1958) - No Time for Sergeants
(1957) - Tvář v davu
(1957) - Club Oasis (TV seriál)
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1953) - Person to Person
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Make Room for Daddy (TV seriál)
(1952) - I've Got a Secret
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1948) - Toast of the Town

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.6.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andy Griffith 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andy Griffith - herec

se narodil 1.6.1926 ve městě Mount Airy, Severní Karolína, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andy Griffith

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Andy Griffith
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
10°32’
8
 
LunaLuna:
Vodnář
20°34’
5
 
MerkurMerkur:
Blíženci
7°00’
8
 
VenušeVenuše:
Beran
28°52’
7
 
MarsMars:
Ryby
20°48’
6
 
JupiterJupiter:
Vodnář
26°49’
5
 
SaturnSaturn:
Štír
21°26’
2
 
UranUran:
Ryby
28°59’
6
 
NeptunNeptun:
Lev
22°13’
11
 
PlutoPluto:
Rak
13°23’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
18°15’
10
 
Černá LunaLilith:
Lev
29°04’
11
 
CheirónCheirón:
Býk
0°23’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
25°38’
9
Domy:
Váhy
15°36’
Beran
15°36’
2:
Štír
13°19’
8:
Býk
13°19’
3:
Střelec
14°19’
9:
Blíženci
14°19’
Kozoroh
17°28’
Rak
17°28’
5:
Vodnář
20°16’
Lev
20°16’
6:
Ryby
20°04’
Panna
20°04’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
0xZeměZemě
8xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
1°32’
11
Slun./Luna:
Beran
15°33’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »