Ángela Molina wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ángela Molina
(Ángela Molina Tejedor)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Madrid
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herečka

Ángela Molina - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.10.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ángela Molina 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Ángela Molina
datum narození 5.10.1955
(herečka, instagram)

Ángela Molina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tini: El gran cambio de Violetta
(2015) - Internet Junkie
(2014) - Murieron por encima de sus posibilidades
(2014) - Daleko od lidí
(2014) - Crónica de Castas (TV seriál)
(2013) - Mujer sin sombra, Una
(2013) - Velvet (TV seriál)
(2013) - Nekonečně
(2013) - At 2:15
(2013) - Anna Karénina
(2013) - Amaro Amore
(2012) - Sněhurka: Jiný příběh
(2012) - Pomerančový med
(2011) - Sangue caldo (TV seriál)
(2011) - Memoria de mis putas tristes
(2010) - V záři neonů
(2010) - Vidas pequeñas
(2010) - Pouť
(2010) - Gran Reserva (TV seriál)
(2009) - Trappola d'autore
(2009) - Rozervaná objetí
(2009) - Fridrich Barbarossa
(2009) - Baaria
(2008) - Hécuba, un sueño de pasión
(2008) - Nikdy nezapomenu
(2008) - Deník nymfomanky
(2007) - Skřivánčí dvůr
(2007) - La Commune (TV seriál)
(2007) - Klára a František
(2007) - Château en Espagne, Un
(2007) - Anastezsi
(2006) - El Triunfo
(2006) - Svatá rodina
(2006) - Onore e il rispetto, L' (TV seriál)
(2006) - Neznámá
(2006) - Krev Borgiů
(2006) - La Caja
(2004) - Nero, císař římský
(2003) - Al sur de Granada
(2002) - La Noche de los premiados
(2002) - Nowhere
(2002) - Na krev
(2002) - Kameny
(2001) - Ženy za mřížemi
(2001) - Sagitario
(2001) - L'Origine du monde
(2001) - Delitto impossibile, Un
(2001) - Annas Sommer
(2000) - A propósito de Buñuel
(2000) - One of the Hollywood Ten
(2000) - Moře
(2000) - Maria, figlia del suo figlio
(2000) - Jara
(1999) - Mujer del presidente, La (TV seriál)
(1998) - Vite blindate
(1998) - Le baiser sous la cloche
(1998) - Hermanas (TV seriál)
(1998) - Co vítr dal a vzal
(1997) - Sin querer
(1997) - Na dno vášně
(1996) - Edipo alcalde
(1995) - Oh, cielos
(1995) - Gimlet
(1995) - La Famiglia Ricordi
(1995) - Las Cosas del querer: Segunda parte
(1994) - Con gli occhi chiusi
(1993) - Coitado do Jorge
(1993) - El Baile de las ánimas
(1992) - 1492: Dobytí ráje
(1992) - Volevo i pantaloni
(1992) - Mal de amores
(1992) - Krapatchouk
(1991) - Zloděj dětí
(1991) - Río Negro
(1991) - Princezna Fantaghiró
(1991) - Mujer bajo la lluvia, Una
(1991) - Masopustní úterý
(1991) - La grande collection (TV seriál)
(1991) - L'Homme qui a perdu son ombre
(1991) - Les Démoniaques
(1990) - Sandino
(1990) - Bitva trjoch korolej
(1990) - Ángeles, Los
(1989) - Esquilache
(1989) - Las Cosas del querer
(1989) - Barroco
(1989) - La Barbare
(1988) - Via Paradiso
(1988) - La Sposa era bellissima
(1988) - Luces y sombras
(1987) - Laura, del cielo llega la noche
(1987) - Generál (TV seriál)
(1987) - Fuegos
(1987) - Casa Ricordi
(1986) - Zlaté pěsti
(1986) - El Río de oro
(1986) - La Mitad del cielo
(1986) - Lola
(1986) - Complicato intrigo di donne, vicoli e delitti, Un
(1985) - Quo vadis
(1985) - Bras de fer
(1984) - Cinema 3
(1984) - Les yeux et la bouche
(1984) - Fuego eterno
(1984) - La Bella Otero
(1983) - Zánik šlechtického rodu
(1983) - Dies rigorose Leben
(1982) - Oči, ústa
(1982) - Demonios en el jardín
(1980) - Odpadlík
(1979) - Silnice Řím - Neapol neprůjezdná!
(1979) - Operación Ogro
(1979) - La Sabina
(1979) - Dobré zprávy
(1979) - El Corazón del bosque
(1978) - Restos del naufragio, Los
(1978) - La Portentosa vida del padre Vicente
(1978) - El Hombre que supo amar
(1977) - Viva/muera Don Juan Tenorio
(1977) - Ten tajemný předmět touhy
(1977) - Nunca es tarde
(1977) - Camada negra
(1977) - A un dios desconocido
(1976) - Las Largas vacaciones del 36
(1976) - La ciudad quemada
(1975) - Las Protegidas
(1975) - No quiero perder la honra
(1975) - No matarás
(1968) - Cuentos y leyendas (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ángela Molina 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ángela Molina - herečka

se narodila 5.10.1955 ve městě Madrid
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ángela Molina

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Ángela Molina
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
11°28’
 
LunaLuna:
Blíženci
0°36’
 
MerkurMerkur:
Váhy
27°41’
R
VenušeVenuše:
Váhy
20°37’
 
MarsMars:
Panna
24°54’
 
JupiterJupiter:
Lev
23°58’
 
SaturnSaturn:
Štír
18°58’
 
UranUran:
Lev
1°49’
 
NeptunNeptun:
Váhy
27°21’
 
PlutoPluto:
Lev
27°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
20°43’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
23°10’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
0°04’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »