Angela Paton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Angela Paton

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
91 let
Povolání:
herečka

Angela Paton - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.1.1930 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Angela Paton 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Angela Paton
datum narození 11.1.1930
(herečka, instagram)

Angela Paton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Last Wishes
(2010) - Táta k pronajmutí (TV seriál)
(2007) - The Valley of Light
(2007) - Lavinia's Heist
(2007) - The Final Season
(2006) - Four Kings (TV seriál)
(2006) - Aisle 73
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Noční let
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2003) - Svět podle Lelanda
(2003) - Prci, prci, prcičky 3: Svatba
(2003) - Die, Mommie, Die!
(2002) - První pondělí (TV seriál)
(2001) - Špinavej Joe
(2001) - The Kennedys
(2001) - Early Bird Special
(2000) - Takový je život (TV seriál)
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Bláznivá jízda
(1998) - Podvod
(1998) - Píseň pro nevěstu
(1998) - Jesse (TV seriál)
(1998) - Doktoři z L. A. (TV seriál)
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - The Tom Show (TV seriál)
(1997) - Lolita
(1997) - Hráči (TV seriál)
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1997) - Cracker (TV seriál)
(1996) - Svůdná nenávist
(1996) - Oko za oko
(1996) - Na jedné lodi (TV seriál)
(1996) - Hollywood Boulevard
(1995) - Star Trek: Voyager - Ochránce
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - The Home Court (TV seriál)
(1995) - Domů na svátky
(1995) - Cybill (TV seriál)
(1995) - The Client (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - Where Are My Children?
(1994) - Totální okno
(1994) - Something Wilder (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Lapeni v ráji
(1993) - Sirény (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Na Hromnice o den více
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1993) - A kapela hrála dál
(1992) - Poslední z kmene
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Nechci už zpátky
(1992) - Love & War (TV seriál)
(1992) - Criminal Behavior
(1991) - Prolhaná dvojčata
(1991) - Nurses (TV seriál)
(1991) - My Life and Times (TV seriál)
(1991) - Love, Lies and Murder
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1991) - Hlas srdce
(1990) - Vítej doma, Roxy Carmichaelová
(1990) - Lifestories (TV seriál)
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1990) - Hráči se smrtí
(1990) - Equal Justice (TV seriál)
(1989) - Roe vs. Wade
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Případy otce Dowlinga (TV seriál)
(1989) - Nebezpečné pátrání
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1989) - Doctor Doctor (TV seriál)
(1988) - Winnie
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1971) - Drsný Harry

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.1.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Angela Paton 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Angela Paton - herečka

se narodila 11.1.1930 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Angela Paton

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Angela Paton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
20°33’
 
LunaLuna:
Blíženci
2°37’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
8°01’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
14°16’
 
MarsMars:
Kozoroh
9°51’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
7°01’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
4°56’
 
UranUran:
Beran
7°43’
 
NeptunNeptun:
Panna
3°13’
R
PlutoPluto:
Rak
18°30’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
8°22’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°09’
 
CheirónCheirón:
Býk
9°38’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »