Ann Magnuson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ann Magnuson

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Charleston, Západní Virginie
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herečka

Ann Magnuson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.1.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ann Magnuson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ann Magnuson
datum narození 4.1.1956
(herečka, instagram)

Ann Magnuson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - When I Live My Life Over Again
(2011) - Jobriath A.D.
(2010) - Blank City
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2006) - Náš dům
(2005) - TV Party
(2004) - Open House
(2003) - Whether You Like It or Not: The Story of Hedwig
(2003) - Night Bites: Women and Their Vampires
(2003) - Wanda at Large (TV seriál)
(2003) - Svět podle Lelanda
(2003) - Martha Graham žije
(2003) - Live Freaky Die Freaky
(2002) - Úkryt
(2002) - The Groovenians
(2001) - Šílenec
(2001) - Stát se hvězdou
(2001) - Night at the Golden Eagle
(2000) - Housebound
(1999) - Milenci na horách
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Malí válečníci
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1997) - Levitation
(1997) - Láska na druhý dotek
(1997) - Dívka snů
(1997) - Damian Cromwell's Postcards from America (TV seriál)
(1996) - Předtím a potom
(1996) - The Munsters' Scary Little Christmas
(1995) - Sounds Dangerous
(1995) - Pancéřová holka
(1995) - The Barefoot Executive
(1994) - Plavčík
(1994) - Jasné nebezpečí
(1990) - Hledá se láska
(1989) - Heavy Petting
(1989) - Proč Italové nepoužívají gril?
(1989) - Anything But Love (TV seriál)
(1988) - Sunday Night
(1988) - Mondo New York
(1988) - Tequila koktejl
(1988) - Jimmy Reardon
(1987) - Vandemonium Plus
(1987) - Tales from the Hollywood Hills: A Table at Ciro's
(1987) - Power, Passion and Murder
(1987) - Chlap na míru
(1987) - The Critical Years
(1986) - Sleepwalk
(1985) - Hledám Susan. Zn.: Zoufale
(1984) - Perfect Strangers
(1984) - Alive From Off Center (TV seriál)
(1983) - Vortex
(1983) - Hlad

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.1.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ann Magnuson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ann Magnuson - herečka

se narodila 4.1.1956 ve městě Charleston, Západní Virginie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ann Magnuson

Dnes se narodili
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Ann Magnuson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
13°06’
 
LunaLuna:
Váhy
7°48’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
0°10’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
13°52’
 
MarsMars:
Štír
23°42’
 
JupiterJupiter:
Panna
1°01’
R
SaturnSaturn:
Štír
29°13’
 
UranUran:
Lev
1°00’
R
NeptunNeptun:
Štír
0°12’
 
PlutoPluto:
Lev
28°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°54’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°15’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
4°06’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sydney Pollack
(*1934 - 2008) režisér, herec

Česká republika František Palacký
(*1798 - 1876) literární kritik, zakladatel českého dějepisectví

Česká republika Štěpán Koníček
(*1928 - 2006) dirigent, skladatel

Itálie Alberto Ascari
(*1918 - 1955) závodník F1

Itálie Laura Biagiotti
(*1943 - 2017) módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »