Anna Kendrick wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anna Kendrick

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Portland, Maine
Země:
Věk:
35 let
Povolání:
herečka, zpěvačka

Anna Kendrick - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
9.8.1985 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anna Kendrick 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Anna Kendrick
datum narození 9.8.1985
(herečka, zpěvačka, instagram)

Anna Kendrick - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Pitch Perfect 3
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Trollové
(2016) - The Hollars
(2016) - The Accountant
(2017) - Table 19
(2016) - Mike i Dave sháněj holku
(2016) - Get a Job
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Oscar's Red Carpet 2015
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Pan Dokonalý
(2015) - Ladíme 2
(2015) - Hledači ohně
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The 2014 Film Independent Spirit Awards
(2014) - Stand Up to Cancer
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
(2014) - Šťastné a veselé
(2014) - Life After Beth
(2014) - The Last 5 Years
(2014) - Hlasy
(2014) - Čarovný les
(2014) - Cake
(2013) - The 67th Annual Tony Awards
(2013) - Souboj s Antikristem
(2013) - Kámoši až na dno lahve
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Pravidla mlčení
(2012) - Patrola
(2012) - Norman a duchové
(2012) - Ladíme!
(2012) - Jak porodit a nezbláznit se
(2012) - Ben Folds Five: Do It Anyway
(2011) - 50/50
(2011) - Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Guión busca estrella
(2010) - Twilight sága: Zatmění
(2010) - Scott Pilgrim proti zbytku světa
(2009) - Moving Pictures Live!
(2009) - Zašlá sláva Marca Pease
(2009) - Twilight sága: Nový měsíc
(2009) - Lítám v tom
(2009) - Elsewhere
(2008) - Stmívání
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Viva Laughlin (TV seriál)
(2007) - Rocket Science
(2005) - Made in Hollywood
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Letní tábor
(2001) - The Ellen Show (TV seriál)
(1999) - My Favorite Broadway: The Leading Ladies (koncert)
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
Anna Kendrick - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.8.1985 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anna Kendrick 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anna Kendrick - herečka, zpěvačka

se narodila 9.8.1985 ve městě Portland, Maine, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anna Kendrick

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Anna Kendrick
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
16°50’
 
LunaLuna:
Býk
24°46’
 
MerkurMerkur:
Lev
19°20’
R
VenušeVenuše:
Rak
8°10’
 
MarsMars:
Lev
9°52’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
11°22’
R
SaturnSaturn:
Štír
21°38’
 
UranUran:
Střelec
14°02’
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°08’
R
PlutoPluto:
Štír
2°08’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°28’
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°36’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
13°38’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »