Anne Francis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anne Francis
(Ann Marvak)

Pohlaví:
Žena
Narození:
16.9. 1930 - 09:15h
Místo:
Ossining, New York
Země:
Věk:
† 80 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
2.1.2011 (Příčina: Rakovina, Slinivka)
Povolání:
herečka

Anne Francis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
16.9.1930 - 09:15  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.9.1930 - 13:15  
US, Ossining:
41°10' s.š., 73°51' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anne Francis 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Anne Francis
datum narození 16.9.1930
(herečka, instagram)

Anne Francis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Bionicle: Maska světla
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(1998) - Fantasy Island (TV seriál)
(1997) - Conan (TV seriál)
(1996) - Neviděli jste mého syna?
(1996) - Milenecký uzel
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1994) - Agent Fortuny (TV seriál)
(1992) - Love Can Be Murder
(1992) - The Double 0 Kid
(1991) - Temná spravedlnost (TV seriál)
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1990) - Little Vegas
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1988) - My First Love
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Žhavá laguna
(1987) - Ubohá bohatá dívka
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Dokonalá vražda
(1985) - True Confessions (TV seriál)
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Return
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - Partners in Crime (TV seriál)
(1984) - The Murder of Sherlock Holmes
(1984) - Finder of Lost Loves (TV seriál)
(1984) - Crazy Like a Fox (TV seriál)
(1983) - Charley's Aunt
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1982) - Příšery
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1980) - O'Malley
(1980) - Detour to Terror
(1980) - Dan August: The Jealousy Factor
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - The Littlest Hobo (TV seriál)
(1979) - The Rebels
(1979) - Beggarman, Thief
(1978) - The Young Runaways
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
(1978) - Little Mo
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1978) - Flying High (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1978) - Born Again
(1977) - What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Survival
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Letka černých ovcí (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
(1976) - Banjo Hackett
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - S.W.A.T. (TV seriál)
(1975) - Mobile One (TV seriál)
(1975) - The Last Survivors
(1975) - A Girl Named Sooner
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1975) - Archer (TV seriál)
(1974) - Dinah!
(1974) - The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Movin' On (TV seriál)
(1974) - Cry Panic
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1973) - Columbo: Zločinný steh
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - Search (TV seriál)
(1972) - Pancho Villa
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1972) - Haunts of the Very Rich
(1972) - Fireball Forward
(1972) - Columbo: Past
(1972) - Banacek (TV seriál)
(1972) - Assignment Vienna (TV seriál)
(1971) - Mongo se vrací do města
(1971) - The Forgotten Man
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - Ztracený let
(1970) - Wild Women
(1970) - The Intruders
(1970) - Dan August (TV seriál)
(1969) - The Love God?
(1969) - Slepá ulička
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - Hook, Line & Sinker
(1968) - Víc mrtvý než živý
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1968) - Funny Girl
(1967) - Dateline: Hollywood
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Honey West (TV seriál)
(1965) - Ďábelský bacil
(1965) - Brainstorm
(1964) - Valentine's Day (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Reportér (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Temple Houston (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - Going My Way (TV seriál)
(1961) - Password
(1961) - The New Breed (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - My Three Sons (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1960) - Hong Kong (TV seriál)
(1960) - Girl of the Night
(1960) - The Crowded Sky
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The David Niven Show (TV seriál)
(1959) - Sunday Showcase (TV seriál)
(1959) - Startime (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1957) - The Hired Gun
(1957) - Don't Go Near the Water
(1956) - Zakázaná planeta
(1956) - The Rack
(1956) - The Great American Pastime
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Válečný pokřik
(1955) - The Scarlet Coat
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Džungle před tabulí
(1955) - Černý den v Black Rock
(1954) - Susan Slept Here
(1954) - Rogue Cop
(1954) - The Rocket Man
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - A Lion Is in the Streets
(1952) - House Party
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - Lydia Bailey
(1952) - Dreamboat
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - The Whistle at Eaton Falls
(1951) - Elopement
(1950) - So Young So Bad
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - Versatile Varieties
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1949) - Believe It or Not (TV seriál)
(1948) - The Perry Como Show
(1948) - Summer Holiday
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - Portrait of Jennie
(1947) - This Time for Keeps
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1946) - Lights Out (TV seriál)
Anne Francis - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.9.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anne Francis 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anne Francis - herečka

se narodila 16.9.1930 ve městě Ossining, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anne Francis

Dnes se narodili
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) herec

Česká republika Gabriela Osvaldová
(*1953) herečka, textařka

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) krasobruslař, mezinárodní technický specialista

Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) herečka


Anne Francis
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
22°56’
11
 
LunaLuna:
Rak
1°28’
9
 
MerkurMerkur:
Váhy
3°26’
12
R
VenušeVenuše:
Štír
9°11’
1
 
MarsMars:
Rak
11°38’
9
 
JupiterJupiter:
Rak
16°21’
9
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°17’
3
 
UranUran:
Beran
14°12’
6
R
NeptunNeptun:
Panna
4°03’
11
 
PlutoPluto:
Rak
20°37’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
25°14’
7
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°56’
4
 
CheirónCheirón:
Býk
18°38’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
1°54’
10
Domy:
Váhy
23°22’
Beran
23°22’
2:
Štír
21°04’
8:
Býk
21°04’
3:
Střelec
22°55’
9:
Blíženci
22°55’
Kozoroh
27°35’
Rak
27°35’
5:
Ryby
0°55’
Panna
0°55’
6:
Ryby
29°42’
Panna
29°42’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
10°28’
11
Slun./Luna:
Lev
12°12’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Spacey
(*1959) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Sandra Bullock
(*1964) herečka

Velká Británie Helen Mirren
(*1945) herečka

Česká republika Saša Rašilov nejml.
(*1972) herec

Francie Frédéric Diefenthal
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Olivia de Havilland
(*1916 - 2020) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938 - 1980) herec, skladatel, písničkář, básník

Francie René Fallet
(*1927 - 1983) scénárista, spisovatel

Velká Británie Samuel Taylor Coleridge
(*1772 - 1834) romantický básník, kritik a filosof

Francie François Coty
(*1874 - 1934) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »