Annick Alane wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Annick Alane

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Carnac
Země:
Povolání:
herečka

Annick Alane - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.9.1925 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Annick Alane 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Annick Alane
datum narození 5.9.1925
(herečka, instagram)

Annick Alane - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Obchod pro sebevrahy
(2012) - La Clinique de l'amour!
(2011) - Crimes en sourdine
(2009) - La Femme invisible (d'après une histoire vraie)
(2008) - Deux jours à tuer
(2004) - Zmije v hrsti
(2003) - Tři muži a nemluvně po 18 letech
(2001) - Docteur Claire Bellac (TV seriál)
(2000) - Le Monde de Marty
(1999) - Crim', La (TV seriál)
(1998) - Louis la Brocante (TV seriál)
(1998) - Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
(1997) - Louis Page (TV seriál)
(1997) - Joséphine, ange gardien (TV seriál)
(1995) - Les Trois frères
(1995) - François Kléber (TV seriál)
(1994) - Maigret a smrt Cecílie
(1993) - Germinal
(1993) - La Dame de lieudit
(1992) - Krize
(1991) - Podtrženo, sečteno!
(1991) - Maigret (TV seriál)
(1989) - L'Orchestre rouge
(1989) - Grande cabriole, La (TV seriál)
(1989) - Douce France (TV seriál)
(1987) - Promis... juré!
(1985) - Tři muži a nemluvně
(1985) - Parking
(1985) - La Baston
(1984) - Sedmý terč
(1984) - Dovolená snů
(1983) - Poraněný člověk
(1983) - Garçon!
(1982) - Co je třeba ke štěstí
(1981) - Pause-café (TV seriál)
(1981) - Kdo nastaví kůži
(1980) - Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
(1979) - Miss (TV seriál)
(1979) - Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
(1978) - Le Temps d'une république: Un soir d'hiver, place de la Concorde
(1978) - Passe ton bac d'abord
(1977) - La Nuit de Saint-Germain-des-Prés
(1977) - Comme sur des roulettes
(1975) - Amigo
(1974) - L'aquarium
(1974) - Facka
(1972) - Kean: Un roi de théâtre
(1971) - Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
(1971) - Le Petit matin
(1969) - Hibernatus
(1968) - Homme de Picardie, L' (TV seriál)
(1967) - Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
(1967) - Saturnin (TV seriál)
(1966) - Allô Police (TV seriál)
(1965) - Les Pieds dans le plâtre
(1964) - Rocambole (TV seriál)
(1958) - Posledních pět minut (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.9.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Annick Alane 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Annick Alane - herečka

se narodila 5.9.1925 ve městě Carnac
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Annick Alane

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Annick Alane
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
12°23’
 
LunaLuna:
Beran
18°17’
 
MerkurMerkur:
Lev
26°26’
 
VenušeVenuše:
Váhy
17°22’
 
MarsMars:
Panna
15°01’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°42’
R
SaturnSaturn:
Štír
10°01’
 
UranUran:
Ryby
23°56’
R
NeptunNeptun:
Lev
23°04’
 
PlutoPluto:
Rak
14°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
2°31’
R
Černá LunaLilith:
Rak
29°11’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°51’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »