Anton Mrvečka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anton Mrvečka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budatín
Země:
Věk:
† 51 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Anton Mrvečka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.2.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anton Mrvečka 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Anton Mrvečka
datum narození 27.2.1934
(herec, instagram)

Anton Mrvečka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1985) - Piesočná potvorka (TV seriál)
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - Povstalecká história (TV seriál)
(1984) - Falešný princ
(1983) - Šanca
(1983) - Palculienka
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1982) - Živý sen
(1982) - Pražská terčovnica
(1982) - Posledný svojho rodu
(1982) - Keď radí strach
(1982) - Explózia
(1982) - Dedičstvo
(1981) - Stalo sa pozajtra (TV seriál)
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Dve slobodné bez záväzku
(1981) - Dozrievanie
(1981) - Čisté vody
(1980) - Vojak a bratove slzy
(1980) - Recept od starej mamy
(1980) - Pomsta mŕtvych rýb
(1980) - Podobizeň prvej lásky
(1980) - Patálie s kamerou
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Miško Drotár a naozajstná princezná
(1980) - List žene
(1980) - Druhovia
(1980) - Aký požičaj, taký vráť
(1979) - Stretnutie v Tajove
(1979) - Záhradníkov pes
(1979) - Majster Kristián (TV seriál)
(1979) - Krajina Haliganda (TV seriál)
(1979) - Jubilejné spomienky
(1979) - Jennie Gerhardtová
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Zbojníci
(1978) - Viťúzi (divadelní záznam)
(1978) - Spolužiak
(1978) - Rodinný dom
(1977) - Vzkriesenie Míny
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
(1977) - Smrť malomeštiaka
(1977) - Skrat
(1977) - Medveď Mrmláč
(1977) - Kamarátka Šuška
(1977) - Črty zo života (TV seriál)
(1976) - Vincova fajka
(1975) - Život na úteku
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Svetská krása
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1975) - Kean
(1975) - Čudný človek
(1974) - Veža nádeje
(1974) - Veľká noc a veľký den
(1974) - Netopier
(1974) - Mont Oriol
(1974) - Jaríkovský kostol
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Očovské pastorále
(1973) - Dynamit
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Sedem múdrych majstrov (TV seriál)
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1971) - Básnikova cesta do neba
(1971) - Ametystový kvet
(1970) - Kráľ sa zabáva
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
(1968) - Koniec a začiatok
(1968) - Knieža liptovské
(1967) - Pesničky okolo nás
(1967) - Ženský zákon
(1967) - Sedem svedkov
(1967) - Krotká
(1966) - Slovenské ľudové divadlo
(1966) - V páse zlomená
(1964) - Sám vojak v poli
(1964) - Dundo a tí druhí
(1963) - Proces o oslí tieň
(1963) - Kar na konci roka
(1963) - Ivanov
(1963) - Geľo Sebechlebský
(1962) - Šestý do party
(1962) - Havrania cesta
(1961) - 65,000.000
(1961) - Predjarie
(1960) - Skalní v ofsajde
(1960) - Na pochode sa vždy nespieva
(1959) - Skaly a ľudia
(1959) - Guľometný pás
(1958) - Šťastie príde v nedeľu
(1956) - Posledná bosorka
(1955) - Ztracená stopa
(1954) - Dnes večer všechno skončí
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Mladé srdcia

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.2.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anton Mrvečka 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anton Mrvečka - herec

se narodil 27.2.1934 ve městě Budatín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anton Mrvečka

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Anton Mrvečka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
8°12’
 
LunaLuna:
Lev
16°23’
 
MerkurMerkur:
Ryby
19°52’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
7°59’
 
MarsMars:
Ryby
18°22’
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°33’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
21°06’
 
UranUran:
Beran
24°46’
 
NeptunNeptun:
Panna
11°05’
R
PlutoPluto:
Rak
22°48’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
18°32’
R
Černá LunaLilith:
Rak
14°18’
 
CheirónCheirón:
Býk
29°07’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »