Anton Šulík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anton Šulík

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ružomberok
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Anton Šulík - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.3.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anton Šulík 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Anton Šulík
datum narození 27.3.1931
(herec, instagram)

Anton Šulík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2000) - Ako divé husi
(1998) - Je třeba zabít Sekala
(1997) - Orbis Pictus
(1996) - Ženský vtip
(1995) - Zlatý kolovrátok
(1995) - Lúpež dejín
(1992) - Všechno co mám rád
(1991) - Zuzanka Hraškovie
(1991) - Rozruch na onkológii
(1989) - V meste plnom dáždnikov
(1989) - Rabaka
(1989) - Prstienky z kukučiny
(1989) - Právo na minulosť
(1989) - Novinári
(1989) - Kamene
(1988) - Tvár v rose
(1988) - Šášovský hradný pán a ladomerská mýtnička
(1988) - Ja, stará mama, Iliko a Illarion
(1988) - Ej, Ďurko, Ďurko (divadelní záznam)
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1986) - Chlap v dome (TV seriál)
(1986) - Cena odvahy
(1985) - Skon Paľa Ročku
(1985) - Přitažlivost výšky
(1985) - Kára plná bolesti
(1985) - Hĺbkový rekord
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Tridsaťtisícový odkaz
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Cesta životom
(1984) - Ako premôcť vodníka
(1983) - Rozhovor
(1983) - Kozubovci
(1982) - Živý sen
(1982) - Vlci
(1982) - Tušenie
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Pavilón šeliem
(1982) - Na konci diaľnice
(1982) - Les (divadelní záznam)
(1982) - Explózia
(1981) - Otec
(1980) - Pomsta mŕtvych rýb
(1980) - Otec ma zderie tak, či tak
(1980) - O dievčine Rozprávočke
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1980) - Nevera po slovensky
(1980) - Moje kone vrané (TV seriál)
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Postav dom, zasaď strom
(1979) - Blízke diaľavy
(1978) - Zlaté časy
(1978) - Ľudská láska
(1978) - Kristína
(1978) - Kocúrkovo (divadelní záznam)
(1977) - Tak sa na mňa prilepila (divadelní záznam)
(1977) - Penelopa
(1977) - Klamstvo dočasu - pravda naveky
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1976) - Štipku soli
(1976) - Koža
(1976) - Jeden stříbrný
(1975) - Chlapské leto
(1975) - Hra o česť
(1975) - Horúčka
(1975) - Čenkovej deti
(1974) - Roztancované kráľovstvo
(1974) - Od Silvestra do troch kráľov
(1973) - Dolina
(1972) - Predstavenie
(1971) - Keby som mal pušku
(1965) - Mŕtvi nespievajú

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.3.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anton Šulík 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anton Šulík - herec

se narodil 27.3.1931 ve městě Ružomberok
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anton Šulík

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Anton Šulík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
5°51’
 
LunaLuna:
Rak
9°28’
 
MerkurMerkur:
Beran
17°21’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
24°57’
 
MarsMars:
Rak
29°26’
 
JupiterJupiter:
Rak
11°05’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°10’
 
UranUran:
Beran
14°46’
 
NeptunNeptun:
Panna
3°35’
R
PlutoPluto:
Rak
18°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
15°05’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
15°19’
 
CheirónCheirón:
Býk
15°53’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bill Paxton
(*1955 - 2017) herec, scénárista, režisér

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925 - 2016) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Tennessee Williams
(*1911 - 1983) dramatik, básník, prozaik

Irsko Thomas Moore
(*1779 - 1852) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec

Francie Henri Desire Landru
(*1869 - 1922) sňatkový podvodník a sériový vrah válečných vdov, Pařížský Modrovous



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »