Antonín Šůra wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Antonín Šůra

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 39 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, bavič

Antonín Šůra - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.8.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Antonín Šůra 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Antonín Šůra
datum narození 25.8.1929
(herec, bavič, instagram)

Antonín Šůra - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Láska jako trám
(1967) - Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
(1966) - Revue v mlze
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Limonádový Joe aneb Koňská opera
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1963) - Věštec
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Ostrov Dynamit
(1963) - Modrý autobus
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1963) - Bylo nás deset
(1962) - Kýč je když...
(1962) - Letos v září
(1962) - Klíč
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Tereza
(1961) - Noční host
(1961) - Florián
(1960) - Robot Emil (TV seriál)
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Černá sobota
(1959) - Slečna od vody
(1959) - Konec cesty
(1958) - Zatoulané dělo
(1958) - Tenkrát o Vánocích
(1958) - O lidech a tramvajích
(1957) - To byla noc
(1957) - Poslušně hlásím
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Dědeček automobil
(1955) - Tanková brigáda
(1955) - Po noci den
(1954) - Nejlepší člověk
(1954) - Jan Hus
(1952) - Plavecký mariáš
(1951) - Slyší tě nepřítel
(1951) - Cesta ke štěstí
(1951) - Akce B
(1950) - Slepice a kostelník
(1950) - Racek má zpoždění
(1950) - Přiznání
(1949) - Rodinné trampoty oficiála Tříšky
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Němá barikáda
(1949) - Dva ohně
(1948) - Železný dědek
(1948) - Případ Z-8
(1948) - Na dobré stopě
(1948) - Křížová trojka
(1948) - Červená ještěrka
(1947) - Čapkovy povídky

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.8.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Antonín Šůra 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Antonín Šůra - herec, bavič

se narodil 25.8.1929 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Antonín Šůra

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Antonín Šůra
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
1°46’
 
LunaLuna:
Býk
2°15’
 
MerkurMerkur:
Panna
23°07’
 
VenušeVenuše:
Rak
23°02’
 
MarsMars:
Váhy
2°17’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
13°46’
 
SaturnSaturn:
Střelec
23°54’
R
UranUran:
Beran
10°47’
R
NeptunNeptun:
Panna
1°08’
 
PlutoPluto:
Rak
19°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
15°44’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
10°36’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°25’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »