Antony Sher wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Antony Sher

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kapské Město
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec

Antony Sher - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.6.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Antony Sher 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Antony Sher
datum narození 14.6.1949
(herec, instagram)

Antony Sher - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - War Book
(2013) - Slečna Marplová: Karibské tajemství
(2011) - The Shadow Line (TV seriál)
(2010) - Vlkodlak
(2010) - Primo
(2008) - Masterpiece Contemporary (TV seriál)
(2008) - Dohoda je dohoda
(2008) - Bůh před soudem
(2007) - V síti CIA (TV seriál)
(2006) - The King's Head: A Maverick in London
(2005) - Primo
(2005) - A Higher Agency
(2004) - Fešák Churchill
(2002) - Porota (TV seriál)
(2001) - Macbeth
(2000) - Mistr zázraků
(1999) - The Winter's Tale
(1999) - Hornblower - Žabáci a Langusty
(1998) - Zamilovaný Shakespeare
(1997) - Paní Brownová
(1997) - The Moonstone
(1996) - Žabákova dobrodružství
(1996) - Indian Summer
(1995) - The Young Poisoner's Handbook
(1995) - Look at the State We're In! (TV seriál)
(1992) - Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
(1990) - One Foot in the Grave (TV seriál)
(1989) - Erik Viking
(1988) - The Play on One (TV seriál)
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Shadey
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1983) - The Tartuffe or Imposter
(1982) - The New Adventures of Lucky Jim (TV seriál)
(1982) - The Comic Strip Presents (TV seriál)
(1981) - Mark Gertler: Fragments of a Biography
(1981) - The History Man
(1980) - Superman 2
(1979) - One Fine Day
(1979) - Collision Course
(1979) - Amíci
(1976) - The Madness
(1975) - Arena (TV seriál)
(1971) - Great Performances
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.6.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Antony Sher 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Antony Sher - herec

se narodil 14.6.1949 ve městě Kapské Město
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Antony Sher

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Antony Sher
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
23°04’
 
LunaLuna:
Vodnář
7°48’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
8°44’
R
VenušeVenuše:
Rak
8°37’
 
MarsMars:
Blíženci
3°10’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
1°12’
R
SaturnSaturn:
Panna
0°57’
 
UranUran:
Rak
0°15’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°25’
R
PlutoPluto:
Lev
14°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°43’
R
Černá LunaLilith:
Beran
6°34’
 
CheirónCheirón:
Střelec
4°43’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
8xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »