April Grace wikipedie, horoscope, astrology, instagram

April Grace

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Lakeland, Florida
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herečka

April Grace - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.5.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(April Grace 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
April Grace
datum narození 12.5.1962
(herečka, instagram)

April Grace - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Bolden!
(2014) - Whiplash
(2011) - Off the Map (TV seriál)
(2011) - American Horror Story (TV seriál)
(2010) - Day One (TV seriál)
(2008) - American Son
(2007) - Já, legenda
(2007) - Choose Connor
(2007) - Drive (TV seriál)
(2006) - Za nepřátelskou linií 2 - Osa zla
(2006) - Pokoj č. 10 (TV seriál)
(2006) - Devět rukojmí (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Constantine
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Zabiji Nixona
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Joan z Arkádie (TV seriál)
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2002) - John Doe (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2001) - The Beast (TV seriál)
(2001) - A.I. Umělá inteligence
(2000) - Osudové setkání
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Waterproof
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Rituals and Resolutions
(1999) - Měsíc lovu
(1999) - Magnolia
(1999) - Dodge's City
(1998) - Soumrak
(1998) - Podoby lásky
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Fantasy Island (TV seriál)
(1997) - Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
(1997) - Chicago Cab
(1997) - The Beneficiary
(1996) - Voice from the Grave
(1996) - Promised Land (TV seriál)
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1995) - Safe
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - Headless Body in Topless Bar
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - MacShayne: Vítěz bere vše
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Angie
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět - Vyslanec
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1990) - WIOU (TV seriál)
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.5.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

April Grace 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

April Grace - herečka

se narodila 12.5.1962 ve městě Lakeland, Florida, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - April Grace

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


April Grace
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
21°16’
 
LunaLuna:
Panna
1°53’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
12°49’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
17°10’
 
MarsMars:
Beran
17°32’
 
JupiterJupiter:
Ryby
8°48’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
11°19’
 
UranUran:
Lev
26°25’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°52’
R
PlutoPluto:
Panna
7°31’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
13°02’
R
Černá LunaLilith:
Panna
21°39’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°23’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »