Arnoldo Foà wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Arnoldo Foà

Pohlaví:
Muž
Narození:
24.1. 1916 - 21:30h
Místo:
Ferrara
Země:
Věk:
† 97 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Arnoldo Foà - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
24.1.1916 - 21:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
24.1.1916 - 20:30  
IT, Ferrara:
44°50' s.š., 11°35' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Arnoldo Foà 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Arnoldo Foà
datum narození 24.1.1916
(herec, instagram)

Arnoldo Foà - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Purgatory by Dante
(2016) - Inferno by Dante
(2009) - Le ombre rosse
(2009) - Ce n'è per tutti
(2008) - La Rabbia
(2007) - Il 7 e l'8
(2006) - Quale amore
(2006) - Antonín - Boží bojovník
(2005) - Ricomincio da me (TV seriál)
(2005) - Nebbie e delitti (TV seriál)
(2005) - La Febbre
(2003) - Ti spiace se bacio mamma?
(2003) - Gente di Roma
(2003) - Frank Riva (TV seriál)
(2003) - Le Anime veloci
(2002) - Ti voglio bene Eugenio
(2001) - Reisei to jōnetsu no aida
(2001) - Fabio Montale (TV seriál)
(2000) - Nora
(2000) - Casa famiglia (TV seriál)
(1999) - Tutti gli uomini del deficiente
(1999) - Fine secolo (TV seriál)
(1999) - Asini
(1998) - Donna per amico, Una (TV seriál)
(1998) - Crimine contro crimine
(1997) - Ardena
(1996) - Nostromo (TV seriál)
(1992) - Recht voor z'n Raab (TV seriál)
(1990) - Záchranka (TV seriál)
(1990) - The King's Whore
(1986) - Il Cugino americano
(1984) - 100 dní v Palermu
(1984) - Racconti del maresciallo, I (TV seriál)
(1984) - L'Attenzione
(1979) - Paura sul mondo (TV seriál)
(1979) - Il Giocattolo
(1979) - Bel Ami (TV seriál)
(1978) - Racconti di fantascienza (TV seriál)
(1977) - Scuola serale per aspiranti italiani (TV seriál)
(1976) - A Matter of Time
(1974) - Sotto il placido Don (TV seriál)
(1974) - Il Sorriso del grande tentatore
(1974) - Il Domestico
(1973) - Primo tango a Roma - Storia d'amore e d'alchimia
(1973) - Napoleone a Sant'Elena (TV seriál)
(1972) - Madigan (TV seriál)
(1972) - Incensurato, provata disonestà, carriera assicurata, cercasi
(1972) - Causa di divorzio
(1970) - I racconti di Padre Brown (TV seriál)
(1970) - Cinque giornate di Milano, Le (TV seriál)
(1970) - Borsalino
(1968) - Ve šlépějích Spasitele
(1968) - Mie prigioni, Le (TV seriál)
(1968) - Freccia nera, La (TV seriál)
(1967) - Námořník z Gibraltaru
(1966) - Judith
(1964) - Inchieste del commissario Maigret, Le (TV seriál)
(1964) - Giornalino di Gian Burrasca, Il (TV seriál)
(1964) - Il Figlio di Cleopatra
(1964) - Cento cavalieri, I
(1962) - The Reluctant Saint
(1962) - Le Sette folgori di Assur
(1962) - Proces
(1962) - Il tiranno di Siracusa
(1961) - Tartari, I
(1961) - Barabáš
(1960) - The Angel Wore Red
(1960) - Salambò
(1960) - Kapitán
(1960) - Cartagine in fiamme
(1960) - Les Canailles
(1959) - Tales of the Vikings (TV seriál)
(1959) - La Peccatrice del deserto
(1959) - Le Notti di Lucrezia Borgia
(1959) - Erode il grande
(1958) - The Silent Enemy
(1958) - Pomsta
(1958) - Pia de' Tolomei
(1958) - Capitan Fracassa
(1957) - Io, Caterina
(1957) - Difendo il mio amore
(1956) - Suprema confessione
(1955) - Totò e Carolina
(1955) - Rosso e nero
(1955) - Non c'è amore più grande
(1955) - Chéri-Bibi
(1955) - Cantami: Buongiorno tristezza
(1954) - Il Vetturale del Moncenisio
(1954) - Sangre y luces
(1954) - Processo contro ignoti
(1954) - La Mano dello straniero
(1954) - La Figlia del forzato
(1954) - Il Cardinale Lambertini
(1954) - Avanzi di galera
(1954) - Angela
(1953) - Viva la rivista!
(1953) - Peppino e Violetta
(1953) - Lucrèce Borgia
(1953) - Ivan (il figlio del diavolo bianco)
(1952) - Viva il cinema!
(1952) - Verginità
(1952) - La Storia del fornaretto di Venezia
(1952) - Infame accusa
(1952) - Cinque poveri in automobile
(1952) - Altri tempi - Zibaldone n. 1
(1951) - Lorenzaccio
(1951) - Imbarco a mezzanotte
(1951) - Domani è un altro giorno
(1951) - Bellezze in bicicletta
(1950) - Il Vedovo allegro
(1950) - Totò sceicco
(1950) - Il Leone di Amalfi
(1950) - Cadetti di Guascogna, I
(1950) - Il Brigante Musolino
(1949) - Yvonne la nuit
(1949) - Il Tradimento
(1949) - Marechiaro
(1949) - Il Grido della terra
(1949) - Adamo ed Eva
(1948) - L'Eroe della strada
(1947) - La Figlia del capitano
(1946) - Il Testimone
(1946) - Giorno nella vita, Un
(1945) - O sole mio
(1945) - Fuga nella tempesta
(1941) - Orizzonte dipinto
(1938) - Souboj národů
(1938) - Crispino e la comare

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.1.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Arnoldo Foà 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Arnoldo Foà - herec

se narodil 24.1.1916 ve městě Ferrara
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Arnoldo Foà

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Arnoldo Foà
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
3°32’
5
 
LunaLuna:
Panna
24°40’
1
 
MerkurMerkur:
Vodnář
21°09’
5
 
VenušeVenuše:
Ryby
5°53’
6
 
MarsMars:
Lev
26°02’
11
R
JupiterJupiter:
Ryby
26°13’
7
 
SaturnSaturn:
Rak
11°25’
10
R
UranUran:
Vodnář
14°59’
5
 
NeptunNeptun:
Lev
1°13’
11
R
PlutoPluto:
Rak
1°41’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
8°29’
5
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
28°05’
10
 
CheirónCheirón:
Ryby
19°28’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
2°43’
5
Domy:
Panna
23°50’
Ryby
23°50’
2:
Váhy
18°30’
8:
Beran
18°30’
3:
Štír
18°21’
9:
Býk
18°21’
Střelec
22°34’
Blíženci
22°34’
5:
Kozoroh
27°13’
Rak
27°13’
6:
Vodnář
27°59’
Lev
27°59’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
8°12’
11
Slun./Luna:
Štír
29°06’
3


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Milan Lasica
(*1940 - 2021) herec, dramatik, humorista, spisovatel

Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Česká republika František Nedvěd
(*1947 - 2021) zpěvák, kytarista, písničkář, hudební skladatel

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »