Arthur Hiller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Arthur Hiller

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Edmonton, Alberta
Země:
Povolání:
režisér, herec

Arthur Hiller - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
22.11.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Arthur Hiller 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Arthur Hiller
datum narození 22.11.1923
(režisér, herec, instagram)

Arthur Hiller - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Pucked
(1997) - Jak dobýt Hollywood...
(1996) - Rukojmí nebo komplic?
(1992) - Babe
(1991) - Manželské rošády
(1990) - Takový je byznys
(1989) - Nevidím zlo, neslyším zlo
(1987) - Rozkacená sudba
(1984) - Učitelé
(1984) - Průvodce osamělého muže
(1983) - Romantická komedie
(1982) - Making Love
(1982) - Autor! Autor!
(1979) - Nightwing
(1979) - Blízcí příbuzní
(1976) - W. C. Fields and Me
(1976) - Stříbrný blesk
(1975) - The Man in the Glass Booth
(1974) - The Crazy World of Julius Vrooder
(1972) - Muž jménem La Mancha
(1971) - Nemocnice
(1971) - Apartmá v hotelu Plaza
(1970) - Love Story
(1970) - Burani ve městě
(1969) - Popi
(1967) - Tobruk
(1967) - The Tiger Makes Out
(1966) - Penelope
(1965) - Promise Her Anything
(1964) - Rodina Addamsova (TV seriál)
(1964) - Amerikanizace Emilky
(1963) - Zázračná záchrana bílých hřebců
(1963) - The Wheeler Dealers
(1962) - This Rugged Land
(1962) - I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
(1962) - Empire (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Bus Stop (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1959) - The Third Man (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Goodyear Theatre (TV seriál)
(1957) - The Careless Years
(1956) - Telephone Time (TV seriál)
(1956) - Massacre at Sand Creek
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.11.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Arthur Hiller 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Arthur Hiller - režisér, herec

se narodil 22.11.1923 ve městě Edmonton, Alberta, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Arthur Hiller

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Arthur Hiller
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
29°09’
 
LunaLuna:
Býk
17°50’
 
MerkurMerkur:
Střelec
2°50’
 
VenušeVenuše:
Střelec
17°49’
 
MarsMars:
Váhy
22°34’
 
JupiterJupiter:
Štír
29°30’
 
SaturnSaturn:
Váhy
27°17’
 
UranUran:
Ryby
13°38’
R
NeptunNeptun:
Lev
20°23’
 
PlutoPluto:
Rak
12°05’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
7°06’
R
Černá LunaLilith:
Býk
16°21’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°06’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »