Arthur Lowe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Arthur Lowe

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hayfield
Země:
Věk:
† 66 let
Úmrtí:
15.4.1982 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec

Arthur Lowe - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.9.1915 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Arthur Lowe 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Arthur Lowe
datum narození 22.9.1915
(herec, instagram)

Arthur Lowe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1983) - Richard Wagner (TV seriál)
(1982) - Nemocnice Britannia
(1982) - A.J. Wentworth, BA (TV seriál)
(1980) - Sweet William
(1980) - Comedy Tonight
(1979) - Potter (TV seriál)
(1979) - The Plank
(1979) - The Lady Vanishes
(1978) - Daphne Laureola
(1978) - Bless Me Father (TV seriál)
(1977) - To See Such Fun
(1977) - The Strange Case of the End of Civilization as We Know It
(1977) - Philby, Burgess and Maclean
(1977) - The Galton & Simpson Playhouse (TV seriál)
(1976) - Bill Brand (TV seriál)
(1976) - The Bawdy Adventures of Tom Jones
(1975) - The School for Scandal
(1974) - Mr. Men (TV seriál)
(1974) - Man About the House
(1974) - David Copperfield (TV seriál)
(1973) - Šťastný to muž
(1973) - Krvavé divadlo
(1972) - The Ruling Class
(1972) - It's Murder But Is It Art (TV seriál)
(1972) - Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu
(1971) - William Webb Ellis Are You Mad?
(1971) - The Last of the Baskets (TV seriál)
(1971) - A Hole Lot of Trouble
(1971) - Doctor at Large (TV seriál)
(1971) - Dad's Army
(1970) - Zlomek strachu
(1970) - Smích z ráje
(1970) - The Rise and Rise of Michael Rimmer
(1970) - Jaro a portské víno
(1970) - Holiday Startime
(1970) - The Great Inimitable Mr. Dickens
(1969) - A Voyage Round My Father
(1969) - Plays of Today (TV seriál)
(1969) - Obývací ložnice
(1969) - It All Goes to Show
(1968) - A Night with Mrs. Da Tanka
(1968) - Kdyby...
(1968) - Dad's Army (TV seriál)
(1967) - Turn Out the Lights (TV seriál)
(1967) - Bílý autobus
(1965) - You Must Be Joking!
(1965) - Pardon the Expression (TV seriál)
(1963) - Ten sportovní život
(1962) - Go to Blazes
(1960) - The Day They Robbed the Bank of England
(1960) - Lord Arthur Savile's Crime
(1960) - Follow That Horse!
(1960) - Coronation Street (TV seriál)
(1959) - The Boy and the Bridge
(1958) - All Aboard (TV seriál)
(1958) - A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
(1957) - Stranger in Town
(1957) - Stormy Crossing
(1957) - Hour of Decision
(1956) - Who Done It?
(1956) - High Terrace
(1956) - The Green Man
(1955) - The Woman for Joe
(1955) - Windfall
(1955) - Reluctant Bride
(1955) - One Way Out
(1954) - Final Appointment
(1951) - New Mexico
(1949) - Šlechetné srdce a šlechtické korunky
(1949) - Stop Press Girl
(1949) - The Spider and the Fly
(1949) - Poet's Pub
(1949) - Floodtide
(1948) - Londýn patří mně

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.9.1915 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Arthur Lowe 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Arthur Lowe - herec

se narodil 22.9.1915 ve městě Hayfield, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Arthur Lowe

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Arthur Lowe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
28°23’
 
LunaLuna:
Ryby
17°29’
 
MerkurMerkur:
Váhy
23°42’
 
VenušeVenuše:
Váhy
1°00’
 
MarsMars:
Rak
21°12’
 
JupiterJupiter:
Ryby
22°50’
R
SaturnSaturn:
Rak
15°14’
 
UranUran:
Vodnář
12°06’
R
NeptunNeptun:
Lev
2°07’
 
PlutoPluto:
Rak
3°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
15°04’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
14°13’
 
CheirónCheirón:
Ryby
19°59’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »