Audra Lindley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Audra Lindley
(Audra Marie Lindley)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
16.10.1997 (Příčina: Leukémie)
Povolání:
herečka

Audra Lindley - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.9.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Audra Lindley 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Audra Lindley
datum narození 24.9.1918
(herečka, instagram)

Audra Lindley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Brilliant But Cancelled
(1997) - Sisters and Other Strangers
(1997) - Relic
(1997) - Nothing Sacred (TV seriál)
(1996) - Shoot the Moon
(1996) - Každý den v akci (TV seriál)
(1995) - Náhlá smrt
(1995) - Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan
(1995) - Cybill (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Nová éra
(1994) - Hart a Hartová: Zločiny z vášně
(1994) - The Corpse Had a Familiar Face
(1993) - The Mommies (TV seriál)
(1992) - Příběhy ze života: Smrtelné tajemství: Příběh Roberta Bierera
(1992) - Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
(1992) - Just My Imagination
(1991) - The Hidden Room (TV seriál)
(1991) - Absolutní cizinci
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Perry Mason: Případ muzikálové vraždy
(1989) - Oddíl z Beverly Hills
(1989) - Družičky
(1988) - Tales from the Hollywood Hills: Golden Land
(1988) - Take My Daughters, Please
(1988) - Kouzelnice
(1987) - Stamp of a Killer
(1986) - Sunday Drive
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Zoo Ship
(1985) - Pouštní srdce
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1982) - Nejlepší přátelé
(1982) - Na plechárně
(1982) - The Day the Bubble Burst
(1981) - Skyward Christmas
(1980) - The Silent Lovers
(1980) - Revenge of the Stepford Wives
(1979) - When You Comin' Back, Red Ryder?
(1979) - The Ropers (TV seriál)
(1978) - Pearl (TV seriál)
(1978) - Getting Married
(1977) - Three's Company (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1976) - Family Feud
(1975) - Fay (TV seriál)
(1975) - Doc (TV seriál)
(1975) - The Canterville Ghost
(1975) - The Bob Crane Show (TV seriál)
(1974) - Chico and the Man (TV seriál)
(1973) - The Girl with Something Extra (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - Maude (TV seriál)
(1972) - Dobyvatel srdcí
(1972) - Bridget Loves Bernie (TV seriál)
(1971) - Taking Off
(1964) - Another World (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1958) - From These Roots (TV seriál)
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1955) - The Alcoa Hour (TV seriál)
(1954) - Love Story (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1951) - Search for Tomorrow (TV seriál)
(1950) - The Web (TV seriál)
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1946) - Lights Out (TV seriál)
(1942) - The Male Animal
(1941) - One Foot in Heaven
(1941) - Lidská síla
(1941) - Dangerously They Live

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.9.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Audra Lindley 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Audra Lindley - herečka

se narodila 24.9.1918 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Audra Lindley

Dnes se narodili
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Audra Lindley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
0°37’
 
LunaLuna:
Býk
26°06’
 
MerkurMerkur:
Panna
14°46’
 
VenušeVenuše:
Panna
15°10’
 
MarsMars:
Štír
25°14’
 
JupiterJupiter:
Rak
13°19’
 
SaturnSaturn:
Lev
23°27’
 
UranUran:
Vodnář
24°25’
R
NeptunNeptun:
Lev
8°40’
 
PlutoPluto:
Rak
6°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
16°55’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
16°32’
 
CheirónCheirón:
Beran
1°12’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paige O'Hara
(*1956) herečka, zpěvačka

Spojené státy Fred Astaire
(*1899) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Irsko Bono
(*1960) zpěvák

Německo Alfred Jodl
(*1890) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Velká Británie Sid Vicious
(*1957) zpěvák, baskytarista Sex Pistols


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alice Faye
(*1912 - 1998) herečka, zpěvačka

Německo Ulrike Meinhof
(*1934 - 1976) novinářka, levicová aktivistka, teroristka, spoluzakladatelka Frakce Rudé armády

Německo Friedrich von Schiller
(*1759 - 1805) dramatik, básník, prozaik

Česká republika Jana Werichová
(*1935 - 1981) herečka, scénáristka, překladatelka, divadelní asistentka režie

Česká republika Petr Svojtka
(*1946 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »