Azura Skye wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Azura Skye
(Azura Dawn Storozynski)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Northridge
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herečka

Azura Skye - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.11.1981 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Azura Skye 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Azura Skye
datum narození 8.11.1981
(herečka, instagram)

Azura Skye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Take Me to the River
(2014) - Working the Engels (TV seriál)
(2014) - The Factory
(2012) - Least Among Saints
(2011) - American Horror Story (TV seriál)
(2011) - Grimm (TV seriál)
(2009) - Sestra Hawthornová (TV seriál)
(2008) - 20 let poté
(2008) - Zmeškaný hovor
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - What We Do Is Secret
(2007) - Mr. and Mrs. Smith
(2006) - Thanks to Gravity
(2006) - Sebevrazi - Love story z onoho světa
(2006) - Pád nebes
(2006) - The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Příběh Wendella Bakera
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Pohřešovaní (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Manipulátor (TV seriál)
(2003) - Carolina
(2002) - Salton Sea
(2002) - O Popelce trochu jinak
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - John Doe (TV seriál)
(2002) - Červený drak
(2001) - Taková rodinná romance
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Buck Naked Arson
(2001) - Banditi
(2000) - 28 dní
(2000) - Gideon's Crossing (TV seriál)
(1999) - Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Ed TV
(1999) - Dementia
(1999) - Batman budoucnosti (TV seriál)
(1998) - Taxík do Kanady
(1997) - Sám
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1996) - Pan a paní Smithovi (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
Azura Skye - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.11.1981 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Azura Skye 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Azura Skye - herečka

se narodila 8.11.1981 ve městě Northridge, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Azura Skye

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Azura Skye
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
15°59’
 
LunaLuna:
Ryby
28°26’
 
MerkurMerkur:
Váhy
28°31’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
3°03’
 
MarsMars:
Panna
10°32’
 
JupiterJupiter:
Váhy
26°11’
 
SaturnSaturn:
Váhy
16°48’
 
UranUran:
Štír
29°30’
 
NeptunNeptun:
Střelec
23°12’
 
PlutoPluto:
Váhy
25°07’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°01’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
5°04’
 
CheirónCheirón:
Býk
20°35’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »