Barry Kelley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Barry Kelley
(Edward Barry Kelley)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Barry Kelley - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.8.1908 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Barry Kelley 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Barry Kelley
datum narození 19.8.1908
(herec, instagram)

Barry Kelley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1969) - The Extraordinary Seaman
(1968) - Můj miláček Brouk
(1966) - Thompson's Ghost
(1966) - The Time Tunnel (TV seriál)
(1966) - The Pruitts of Southampton (TV seriál)
(1966) - The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1966) - Špatné číslo
(1966) - Summer Fun (TV seriál)
(1965) - Mona McCluskey (TV seriál)
(1965) - Mister Roberts (TV seriál)
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1965) - Jak zabít svou ženu
(1965) - Honey West (TV seriál)
(1965) - F Troop (TV seriál)
(1964) - The Munsters (TV seriál)
(1964) - Rodina Addamsova (TV seriál)
(1964) - Robin a 7 maskovaných
(1964) - Rio Conchos
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Great Adventure (TV seriál)
(1963) - The Dakotas (TV seriál)
(1963) - Temple Houston (TV seriál)
(1963) - Petticoat Junction (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Lucy Show (TV seriál)
(1962) - The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
(1962) - The Beverly Hillbillies (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1962) - Mandžuský kandidát
(1962) - Jack zabíjí obra
(1961) - The Joey Bishop Show
(1961) - The New Breed (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - The Clown and the Kid
(1961) - Target: The Corruptors (TV seriál)
(1961) - Secret of Deep Harbor
(1961) - The Police Dog Story
(1961) - Bus Stop (TV seriál)
(1960) - The Tom Ewell Show (TV seriál)
(1960) - The Roaring 20's (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - Pete and Gladys (TV seriál)
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1960) - Ledový palác
(1960) - Elmer Gantry
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Lawless Years (TV seriál)
(1959) - Riverboat (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Johnny Ringo (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - Pirát
(1958) - Osamělý jezdec Buchanan
(1958) - Mister Ed (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - Whirlybirds (TV seriál)
(1957) - The Wings of Eagles
(1957) - The Joker Is Wild
(1957) - The Court of Last Resort (TV seriál)
(1957) - The Tall Stranger
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Monkey on My Back
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Gunfire at Indian Gap
(1956) - Accused of Murder
(1955) - Women's Prison
(1955) - Trial
(1955) - New York Confidential
(1955) - Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1954) - Waterfront (TV seriál)
(1954) - The Long Wait
(1954) - The Shanghai Story
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - Vice Squad
(1953) - The Man Behind the Badge (TV seriál)
(1953) - South Sea Woman
(1953) - Remains to Be Seen
(1953) - Law and Order
(1953) - Champ for a Day
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
(1952) - Woman of the North Country
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1952) - Carrie
(1952) - Back at the Front
(1951) - The Great Missouri Raid
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Osudné dopoledne
(1951) - News Gal (TV seriál)
(1951) - Francis Goes to the Races
(1951) - Flying Leathernecks
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - 711 Ocean Drive
(1950) - Wabash Avenue
(1950) - The Killer That Stalked New York
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1950) - The File on Thelma Jordon
(1950) - The Capture
(1950) - Southside 1-1000
(1950) - Singing Guns
(1950) - Right Cross
(1950) - Love That Brute
(1950) - Black Hand
(1950) - Big Town (TV seriál)
(1950) - Asfaltová džungle
(1949) - The Undercover Man
(1949) - Too Late for Tears
(1949) - The Lone Ranger (TV seriál)
(1949) - Red, Hot and Blue
(1949) - Mr. Belvedere Goes to College
(1949) - Ma and Pa Kettle
(1949) - Knock on Any Door
(1949) - Johnny Stool Pigeon
(1949) - Fighting Man of the Plains
(1948) - Síla zla
(1947) - Bumerang

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.8.1908 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Barry Kelley 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Barry Kelley - herec

se narodil 19.8.1908 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Barry Kelley

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Barry Kelley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
26°04’
 
LunaLuna:
Blíženci
3°19’
 
MerkurMerkur:
Lev
24°54’
 
VenušeVenuše:
Rak
13°36’
 
MarsMars:
Lev
26°57’
 
JupiterJupiter:
Lev
24°49’
 
SaturnSaturn:
Beran
9°31’
R
UranUran:
Kozoroh
13°23’
R
NeptunNeptun:
Rak
16°06’
 
PlutoPluto:
Blíženci
25°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°12’
R
Černá LunaLilith:
Lev
25°28’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
20°32’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »