Baz Taylor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Baz Taylor

Narození:
Místo:
Oxford, Anglie
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
režisér

Baz Taylor - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
30.8.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Baz Taylor 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Baz Taylor
datum narození 30.8.1944
(režisér, instagram)

Baz Taylor - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Lady Godiva: Back in the Saddle
(2006) - Take 3 Girls
(2005) - Houseboat
(2000) - Moje rodina (TV seriál)
(1998) - Unfinished Business (TV seriál)
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - The Broker's Man (TV seriál)
(1996) - Safe and Sound (TV seriál)
(1996) - Annie's Bar (TV seriál)
(1995) - Sometime, Never (TV seriál)
(1995) - Cone Zone (TV seriál)
(1994) - Crocodile Shoes (TV seriál)
(1993) - Útočník (TV seriál)
(1992) - Zabít Elizabeth
(1992) - Tattle Tale
(1992) - Heartbeat (TV seriál)
(1990) - Spatz (TV seriál)
(1990) - Jedna, nebo tři ženy ?
(1990) - El C.I.D. (TV seriál)
(1989) - Tulák Charlie Chaplin (TV seriál)
(1989) - Snakes and Ladders (TV seriál)
(1989) - Birds of a Feather (TV seriál)
(1987) - Our Geoff
(1987) - The Bretts (TV seriál)
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - Lovejoy (TV seriál)
(1986) - Boon (TV seriál)
(1985) - Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1983) - Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
(1982) - Shine On Harvey Moon (TV seriál)
(1982) - A Mother Like Him
(1982) - The Comic Strip Presents (TV seriál)
(1981) - Triangle (TV seriál)
(1981) - Nearly a Happy Ending
(1981) - The Kamikaze Ground Staff Reunion Dinner
(1981) - Happy Since I Met You
(1981) - A Brush with Mr. Porter on the Road to Eldorado
(1981) - Bergerac (TV seriál)
(1979) - Talent
(1979) - Minder (TV seriál)
(1979) - Cannon & Ball (TV seriál)
(1978) - Strangers (TV seriál)
(1978) - Hazell (TV seriál)
(1978) - Born and Bred (TV seriál)
(1978) - Bernard Manning in Las Vegas
(1977) - The Eagle of the Ninth (TV seriál)
(1976) - Chrysler and the Cabinet
(1975) - The Venturers (TV seriál)
(1974) - Village Hall (TV seriál)
(1974) - Seven Faces of Woman (TV seriál)
(1974) - Moody and Pegg (TV seriál)
(1973) - Shabby Tiger (TV seriál)
(1973) - Sam (TV seriál)
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1970) - A Family at War (TV seriál)
(1970) - Codename (TV seriál)
(1960) - Coronation Street (TV seriál)

Baz Taylor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.8.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Baz Taylor 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Baz Taylor - režisér

datum narození 30.8.1944 ve městě Oxford, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Baz Taylor

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Baz Taylor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
6°58’
 
LunaLuna:
Kozoroh
20°36’
 
MerkurMerkur:
Panna
20°36’
R
VenušeVenuše:
Panna
24°35’
 
MarsMars:
Váhy
0°57’
 
JupiterJupiter:
Panna
7°32’
 
SaturnSaturn:
Rak
8°16’
 
UranUran:
Blíženci
12°58’
 
NeptunNeptun:
Váhy
2°59’
 
PlutoPluto:
Lev
9°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
25°20’
R
Černá LunaLilith:
Panna
21°33’
 
CheirónCheirón:
Panna
19°21’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »