Bea Arthur wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bea Arthur
(Bernice Frankel)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Bea Arthur - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.5.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bea Arthur 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Bea Arthur
datum narození 13.5.1922
(herečka, instagram)

Bea Arthur - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Broadway: Beyond the Golden Age
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Miluj souseda svého
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2007) - Memòries de la tele
(2005) - TV Land Confidential
(2003) - Intimate Portrait: Bea Arthur
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Enemies of Laughter
(1999) - The Martin Short Show
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1999) - Beggars and Choosers (TV seriál)
(1998) - So Graham Norton
(1998) - Emily of New Moon (TV seriál)
(1997) - The View
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - The RuPaul Show
(1995) - V dobrém i zlém
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1992) - The Golden Palace (TV seriál)
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Dame Edna's Hollywood
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - The Howard Stern Show
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Society of Singers Presents: A Tribute to Ella Fitzgerald
(1988) - This Morning
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Later with Bob Costas
(1988) - My First Love
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1984) - P.O.P.
(1984) - a.k.a. Pablo (TV seriál)
(1983) - Through the Keyhole
(1983) - Amanda's (TV seriál)
(1982) - Late Night with David Letterman
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - History of the World: Part I
(1980) - Omnibus
(1979) - The Mary Tyler Moore Hour (TV seriál)
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - The Star Wars Holiday Special
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - Laugh-In
(1977) - Soap (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1974) - Mame
(1972) - Maude (TV seriál)
(1971) - All in the Family (TV seriál)
(1970) - Milenci a další cizinci
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1961) - The Mike Douglas Show
(1960) - The Best of Anything
(1959) - That Kind of Woman
(1958) - The Garry Moore Show
(1956) - Washington Square
(1954) - The George Gobel Show
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Caesar's Hour (TV seriál)
(1952) - Today
(1952) - Omnibus (TV seriál)
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1948) - The Perry Como Show
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
Bea Arthur - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.5.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bea Arthur 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bea Arthur - herečka

se narodila 13.5.1922 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bea Arthur

Dnes se narodili
Česká republika Zlata Adamovská
(*1959) herečka, dabérka

Česká republika David Vávra
(*1957) herec, spisovatel, architekt

Francie Juliette Binoche
(*1964) herečka

Itálie Ornella Muti
(*1955) herečka, modelka

Rusko Vjačeslav Michajlovič Molotov
(*1890) drsný politik nazývaný Stalinovo kladivo


Bea Arthur
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
21°55’
 
LunaLuna:
Střelec
20°52’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
11°00’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
15°11’
 
MarsMars:
Střelec
25°06’
R
JupiterJupiter:
Váhy
9°48’
R
SaturnSaturn:
Váhy
1°11’
R
UranUran:
Ryby
13°04’
 
NeptunNeptun:
Lev
13°16’
 
PlutoPluto:
Rak
8°26’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
6°39’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
14°21’
 
CheirónCheirón:
Beran
15°36’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sharon Stone
(*1958) herečka

Spojené státy Chuck Norris
(*1940) herec, akční hrdina

Česká republika Kryštof Hádek
(*1982) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932) herec, dabér

Česká republika Lenka Krobotová
(*1977) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Charles Bukowski
(*1920 - 1994) spisovatel, básník

Norsko Geir Ivarsøy
(*1957 - 2006) programátor, zakladatel Opera software

Německo Žofie Saská
(*1845 - 1867) saská princezna, bavorská vévodkyně

Česká republika Jindřich Goetz
(*1939 - 2016) filmový architekt, rektor FAMO

Německo Frank Wedekind
(*1864 - 1918) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »