Běla Jurdová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Běla Jurdová
(Bela Blazková)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Plzeň
Země:
Věk:
† 89 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Běla Jurdová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.10.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Běla Jurdová 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Běla Jurdová
datum narození 5.10.1919
(herečka, instagram)

Běla Jurdová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Cenzurované sny
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1995) - Fany
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1991) - Panenka s porcelánovou hlavičkou
(1991) - Klauni a vlastenci
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Dědeček je lepší než pes
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Burning Secret
(1986) - Operace mé dcery
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1980) - More v kvapke vody
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Konečně si rozumíme
(1975) - Anna, sestra Jany
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1972) - Slepé střevo
(1971) - Dívka na koštěti
(1969) - Světáci
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Další prosím!
(1964) - Strakatí andělé
(1961) - Tažní ptáci
(1961) - Muž z prvního století
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Případ Lupínek
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Dnes naposled
(1955) - Punťa a čtyřlístek
(1955) - Nechte to na mně
(1952) - Konec strašidel
(1952) - Dovolená s Andělem
(1951) - Cesta ke štěstí
(1950) - Nepovedený panáček
(1950) - Karhanova parta
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Pětistovka
(1949) - Němá barikáda
(1949) - Dnes o půl jedenácté
(1948) - O ševci Matoušovi
(1948) - Návrat domů
(1947) - Portáši
(1947) - Čapkovy povídky
(1944) - Prstýnek

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Běla Jurdová 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Běla Jurdová - herečka

se narodila 5.10.1919 ve městě Plzeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Běla Jurdová

Dnes se narodili
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905) herec

Česká republika Čestmír Řanda ml.
(*1959) herec

Česká republika Vladimír Brabec
(*1934) herec, dabér

Polsko Anny Ondráková
(*1902) herečka

Velká Británie Mike Oldfield
(*1953) zpěvák, skladatel, kytarista


Běla Jurdová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
11°11’
 
LunaLuna:
Vodnář
17°48’
 
MerkurMerkur:
Váhy
17°18’
 
VenušeVenuše:
Panna
11°08’
 
MarsMars:
Lev
27°09’
 
JupiterJupiter:
Lev
12°45’
 
SaturnSaturn:
Panna
6°38’
 
UranUran:
Vodnář
28°13’
R
NeptunNeptun:
Lev
11°05’
 
PlutoPluto:
Rak
7°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
27°01’
R
Černá LunaLilith:
Štír
28°19’
 
CheirónCheirón:
Beran
4°24’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Marie Rosůlková
(*1901 - 1993) herečka

Spojené státy Emily Dickinson
(*1830 - 1886) spisovatelka, básnířka

Itálie Marie Ludovika Španělská
(*1745 - 1792) římskoněmecká císařovna, královna česká, uherská, chorvatská, rakouská aricivévodkyně

Francie Sacha Vierny
(*1919 - 2001) kameraman

Francie Jean-Luc Dehaene
(*1940 - 2014) europoslanec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »