Ben Cotton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ben Cotton

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Edmonton, Alberta
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herec

Ben Cotton - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.7.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ben Cotton 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ben Cotton
datum narození 26.7.1975
(herec, instagram)

Ben Cotton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - On the Farm
(2015) - Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
(2015) - No Men Beyond This Point
(2015) - Coded (TV seriál)
(2015) - The Circle
(2014) - The 100 (TV seriál)
(2014) - Songs She Wrote About People She Knows
(2014) - Mountain Men
(2014) - Ledová zkáza
(2014) - A Christmas Tale
(2014) - Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu
(2013) - Voják 3: Na domácí frontě
(2013) - Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
(2013) - Lawrence & Holloman
(2013) - Cinemanovels
(2013) - Batesův motel (TV seriál)
(2012) - Vesmírná loď Galactica – Krev a chrom (TV seriál)
(2012) - Love at the Thanksgiving Day Parade
(2012) - In No Particular Order
(2012) - Dawn Rider
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - White Collar Poet (TV seriál)
(2011) - The Killing (TV seriál)
(2011) - Sunflower Hour
(2011) - Sisters & Brothers
(2011) - Doppelgänger Paul
(2010) - The Gritty Realism of Dark Days
(2010) - 30 dní dlouhá noc: Doba temna
(2010) - Wolfsbergská bestie
(2010) - Superkočky (TV seriál)
(2010) - Strážce spravedlnosti (TV seriál)
(2010) - Nebezpečná minulost
(2010) - Dvojí identita (TV seriál)
(2009) - Vánoce v Canaanu
(2009) - Stan Helsing
(2009) - Riese (TV seriál)
(2009) - Ostrov smrti (TV seriál)
(2009) - Opatrovnictví
(2009) - Messages Deleted
(2009) - A Gun to the Head
(2009) - Caprica (TV seriál)
(2008) - That One Night
(2008) - Mothers&Daughters
(2008) - Mayerthorpe
(2008) - jPod (TV seriál)
(2008) - Edison & Leo
(2008) - Den, kdy se zastavila Země
(2007) - Temné vody zločinu (TV seriál)
(2007) - Tlustá jako já
(2007) - Scar
(2007) - Podvedený osud
(2007) - Mistři science fiction (TV seriál)
(2007) - Flash Gordon (TV seriál)
(2007) - Dragon Boys
(2007) - Bionická žena (TV seriál)
(2007) - Battlestar Galactica: Razor Flashbacks (TV seriál)
(2007) - Battlestar Galactica: Břitva
(2007) - The Bad Son
(2006) - Whistler (TV seriál)
(2006) - The Tooth Fairy
(2006) - Slimák
(2006) - Rodina na útěku
(2006) - Kyle XY (TV seriál)
(2006) - Krevní pouta (TV seriál)
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Zpátky do školy
(2005) - Tajná služba (TV seriál)
(2005) - A Simple Curve
(2005) - Robson Arms (TV seriál)
(2005) - Nelítostná rasa
(2005) - Mistři hrůzy (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Johnny Tootall
(2005) - Instinkt zabijáka (TV seriál)
(2005) - The Cabin Movie
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2004) - Riddick: Kronika temna
(2004) - Kráčející skála
(2004) - Jízda na střele
(2004) - Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
(2004) - The Collector (TV seriál)
(2003) - Než jsme ovládli Zemi (TV seriál)
(2003) - 1st to Die
(2003) - Volání mrtvých (TV seriál)
(2003) - Divoké dny
(2003) - Detektív (TV seriál)
(2003) - Black Sash (TV seriál)
(2002) - Uneseni (TV seriál)
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - John Doe (TV seriál)
(2002) - Jeremiah (TV seriál)
(2002) - Deadly Little Secrets
(2001) - Strange Frequency (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Lovci netvorů (TV seriál)
(2001) - Bizarní frekvence
(2000) - Svoboda nade vše (TV seriál)
(2000) - The Immortal (TV seriál)
(2000) - Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(1999) - The Wonder Cabinet
(1999) - Beggars and Choosers (TV seriál)
(1998) - Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
(1998) - First Wave (TV seriál)
(1998) - Da Vinciho případy (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.7.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ben Cotton 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ben Cotton - herec

se narodil 26.7.1975 ve městě Edmonton, Alberta, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ben Cotton

Dnes se narodili
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905) herec

Česká republika Čestmír Řanda ml.
(*1959) herec

Česká republika Vladimír Brabec
(*1934) herec, dabér

Polsko Anny Ondráková
(*1902) herečka

Velká Británie Mike Oldfield
(*1953) zpěvák, skladatel, kytarista


Ben Cotton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
2°53’
 
LunaLuna:
Ryby
9°29’
 
MerkurMerkur:
Rak
26°08’
 
VenušeVenuše:
Panna
9°40’
 
MarsMars:
Býk
17°31’
 
JupiterJupiter:
Beran
24°05’
 
SaturnSaturn:
Rak
23°54’
 
UranUran:
Váhy
28°31’
 
NeptunNeptun:
Střelec
9°11’
R
PlutoPluto:
Váhy
6°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
27°39’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
19°09’
 
CheirónCheirón:
Beran
28°08’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Marie Rosůlková
(*1901 - 1993) herečka

Spojené státy Emily Dickinson
(*1830 - 1886) spisovatelka, básnířka

Itálie Marie Ludovika Španělská
(*1745 - 1792) římskoněmecká císařovna, královna česká, uherská, chorvatská, rakouská aricivévodkyně

Francie Sacha Vierny
(*1919 - 2001) kameraman

Francie Jean-Luc Dehaene
(*1940 - 2014) europoslanec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »