Ben Piazza wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ben Piazza
(Benito Daniel Piazza)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Little Rock, Arkansas
Země:
Věk:
† 58 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ben Piazza - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.7.1933 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ben Piazza 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ben Piazza
datum narození 30.7.1933
(herec, instagram)

Ben Piazza - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1991) - Předem vinni
(1991) - Never Forget
(1990) - The Bakery
(1990) - Rocky V
(1989) - Generations (TV seriál)
(1989) - Dragnet (TV seriál)
(1988) - Čistý a střízlivý
(1987) - Ohara (TV seriál)
(1987) - Marblehead Manor (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1987) - Beauty and the Beast (TV seriál)
(1986) - Outlaws (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Mr. Belvedere (TV seriál)
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - Maska
(1985) - Jsem už dospělý
(1984) - Scene of the Crime (TV seriál)
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1984) - Cover Up (TV seriál)
(1983) - Zima úzkosti
(1983) - Vichry války (TV seriál)
(1983) - The Mississippi (TV seriál)
(1983) - Grace Kelly
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Zeď
(1982) - Waltz Across Texas
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Nero Wolfe (TV seriál)
(1981) - A Matter of Life and Death
(1981) - The Five of Me
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1980) - Too Close for Comfort (TV seriál)
(1980) - The Murder That Wouldn't Die
(1980) - The Chisholms (TV seriál)
(1980) - Poslední den války
(1980) - The Last Song
(1980) - Bratři Bluesovi
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1979) - Salvage 1 (TV seriál)
(1979) - Paris (TV seriál)
(1979) - Nightwing
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Benson (TV seriál)
(1978) - When Every Day Was the Fourth of July
(1978) - The Waverly Wonders (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1978) - The Critical List
(1977) - Podivná spravedlnost
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1977) - Kingston: Confidential (TV seriál)
(1977) - I Never Promised You a Rose Garden
(1977) - Forever Fernwood (TV seriál)
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - Špatné zprávy pro Medvědy
(1976) - Once an Eagle (TV seriál)
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Judgment: The Court Martial of Lieutenant William Calley
(1975) - Fear on Trial
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Judgement: The Court Martial of the Tiger of Malaya - General Yamashita
(1974) - Fer-de-Lance
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1973) - Griff (TV seriál)
(1973) - The Candy Snatchers
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - Un homme est mort
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1970) - Řekni mi, že mě miluješ, Junie Moonová
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1962) - Za zavřenými dveřmi
(1962) - Stoney Burke (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1959) - The Hanging Tree
(1959) - A Dangerous Age
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1951) - Love of Life (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.7.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ben Piazza 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ben Piazza - herec

se narodil 30.7.1933 ve městě Little Rock, Arkansas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ben Piazza

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Ben Piazza
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
6°50’
 
LunaLuna:
Štír
10°47’
 
MerkurMerkur:
Lev
6°47’
R
VenušeVenuše:
Panna
3°24’
 
MarsMars:
Váhy
13°23’
 
JupiterJupiter:
Panna
21°39’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
13°30’
R
UranUran:
Beran
27°24’
 
NeptunNeptun:
Panna
8°42’
 
PlutoPluto:
Rak
23°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
29°45’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
20°40’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
3°10’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »