Bert Remsen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bert Remsen
(Herbert Birchell Remsen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Glen Cove, New York
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Bert Remsen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.2.1925 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bert Remsen 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Bert Remsen
datum narození 25.2.1925
(herec, instagram)

Bert Remsen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2000) - Ztráty a nálezy
(1999) - Živelná pohroma
(1999) - A Walk in the Park
(1999) - Lansky
(1999) - Kometa
(1997) - Spiknutí
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1997) - Láska na druhý dotek
(1997) - Konec cesty
(1996) - Zločin století
(1996) - Praštěná holka (TV seriál)
(1996) - Netvor z hlubin
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Krvavá pěst VI
(1995) - Dillinger and Capone
(1995) - Černá klec
(1994) - Zemři se mnou
(1994) - Vzestup a pád Dennise Byrda
(1994) - Secret Sins of the Father
(1994) - Maverick
(1994) - Když propukne peklo
(1993) - There Was a Little Boy
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Jackova ukolébavka
(1993) - In the Shadows, Someone's Watching
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1993) - Čas pomsty
(1992) - Svůdník
(1992) - Riskantní karta
(1992) - Osobní strážce
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Maid for Each Other
(1992) - Loving Lulu
(1992) - Hráč
(1991) - The Walter Ego
(1991) - Sám a sám
(1991) - Parťáci (TV seriál)
(1990) - Vietnam Texas
(1990) - Odplata
(1990) - Mírotvorce
(1990) - Kde je ta zatracená věc
(1990) - Jezebel's Kiss
(1990) - Evil Spirits
(1990) - Dick Tracy
(1989) - Zlá půlnoc
(1989) - Slunce, úsvit a upíři
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Noční procházka
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1989) - Královna krásy
(1989) - Dragnet (TV seriál)
(1988) - South of Reno
(1988) - Remote Control
(1987) - Three for the Road
(1987) - P.K. and the Kid
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1986) - Who Is Julia?
(1986) - Tygří oči
(1986) - TerrorVision
(1986) - Tai-Pan
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Jack and Mike (TV seriál)
(1986) - Convicted
(1985) - Zákon mlčení
(1985) - Stand Alone
(1985) - Space (TV seriál)
(1985) - Generation
(1984) - Vzal jsem si modelku
(1984) - Místa v srdci
(1984) - Burning Rage
(1983) - The Yellow Rose (TV seriál)
(1983) - Policewoman Centerfold
(1983) - Podraz II
(1983) - Memorial Day
(1983) - M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers
(1983) - Lies
(1983) - Independence Day
(1983) - Dcera svého otce
(1982) - Victims
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Lookin' to Get Out
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Second-Hand Hearts
(1981) - The Phoenix (TV seriál)
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1981) - Crazy Times
(1980) - Joni
(1980) - It's a Living (TV seriál)
(1980) - Inside Moves
(1980) - Hraniční čára
(1980) - Carny
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - Love for Rent
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - Hlas krve
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Fast Break
(1978) - Svatba
(1978) - Strýček Joe
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1978) - The Awakening Land (TV seriál)
(1977) - Tarantule
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Harry a Walter jedou do New Yorku
(1976) - Gibbsville (TV seriál)
(1976) - Family (TV seriál)
(1976) - Columbo: Posvítit si na vraždu
(1976) - Buffalo Bill a Indiáni
(1976) - Brinks: The Great Robbery
(1976) - Baby Blue Marine
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - Sweet Hostage
(1975) - S.W.A.T. (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Nashville
(1975) - Doc (TV seriál)
(1974) - Zloději jako my
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Kalifornský holport
(1974) - The Death Squad
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - Poldové
(1971) - McCabe a paní Millerová
(1971) - If Tomorrow Comes
(1970) - Jahodová proklamace
(1970) - Brewster McCloud
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - The Doomsday Flight
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - The Lollipop Cover
(1964) - 12 O'Clock High (TV seriál)
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - Peyton Place (TV seriál)
(1964) - Dead Ringer
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1962) - Saints and Sinners (TV seriál)
(1962) - Moon Pilot
(1962) - Kid Galahad
(1962) - Going My Way (TV seriál)
(1961) - The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Hazel (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Islanders (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - Tess of the Storm Country
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - My Three Sons (TV seriál)
(1959) - The Third Man (TV seriál)
(1959) - The Man and the Challenge (TV seriál)
(1959) - The Detectives (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Pahorek Pork Chop
(1959) - Lock Up (TV seriál)
(1959) - Johnny Staccato (TV seriál)
(1959) - The D.A.'s Man (TV seriál)
(1959) - Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Yancy Derringer (TV seriál)
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - U.S. Marshal (TV seriál)
(1958) - The Donna Reed Show (TV seriál)
(1958) - Rescue 8 (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Man with a Camera (TV seriál)
(1958) - Jefferson Drum (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Leave It to Beaver (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Playwrights '56 (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1949) - Suspense (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.2.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bert Remsen 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bert Remsen - herec

se narodil 25.2.1925 ve městě Glen Cove, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bert Remsen

Dnes se narodili
Spojené státy Sylvester Stallone
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Ned Beatty
(*1937) herec

Spojené státy Janet Leigh
(*1927) herečka

Česká republika Jiří Macháček
(*1966) herec, zpěvák

Austrálie Geoffrey Rush
(*1951) herec


Bert Remsen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
6°23’
 
LunaLuna:
Beran
7°48’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
29°38’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
21°52’
 
MarsMars:
Býk
12°54’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
14°55’
 
SaturnSaturn:
Štír
14°18’
R
UranUran:
Ryby
20°36’
 
NeptunNeptun:
Lev
20°47’
R
PlutoPluto:
Rak
11°33’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°41’
R
Černá LunaLilith:
Rak
7°54’
 
CheirónCheirón:
Beran
21°28’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Vittorio De Sica
(*1901) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Ringo Starr
(*1940) herec, zpěvák, kytarista, bubeník

Česká republika Kateřina Cajthamlová
(*1962) lékařka, psychoterapeutka, popularizátorka zdravého životního stylu

Česká republika Gustav Mahler
(*1860) skladatel hudby

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550) francouzský král z rodu Valois-Angoulême


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eric Douglas
(*1958 - 2004) herec, komik, syn Kirka Douglase

Spojené státy Robert McNamara
(*1916 - 2009) voják, republikánský politik a byznysmen, ministr obrany USA

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901 - 1971) zpěvák, trumpetista

Česká republika Karel Hála
(*1933 - 2008) zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929 - 2011) houslista, národní umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »