Biao Yuen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Biao Yuen
(Hsia Ling-Jun)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec, režisér, kaskadér

Biao Yuen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.7.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Biao Yuen 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Biao Yuen
datum narození 26.7.1957
(herec, režisér, kaskadér, instagram)

Biao Yuen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wo de te gong ye ye
(2014) - Sifu vs. Vampire
(2012) - Taiji II: Yingxiong Jueqi
(2011) - Yu Qian Shi Wei
(2011) - Empire Of Assassins
(2011) - Da wu sheng
(2010) - Yuet gwong bo hup
(2010) - Kung-Fu Master
(2010) - Ip Man: Zrození legendy
(2009) - Laughing gor chi bin chit
(2008) - Long de Chuanren
(2007) - Wing Chun
(2007) - Wing Chun (TV seriál)
(2007) - The Ultimate Crime Fighter (TV seriál)
(2006) - Akce nemluvně
(2005) - Fu shan zan shi fu (TV seriál)
(2004) - Návrat draka
(2002) - Mou mon tai 2
(2001) - Pěst pomsty
(2000) - Tenkrát na východě
(2000) - Bruce Lee in G.O.D.: Shibôteki yûgi
(1999) - Millennium Dragon
(1999) - Jung wa ying hong
(1998) - The Path of the Dragon
(1998) - Jackie Chan: My Story
(1998) - Righteous Guards (TV seriál)
(1997) - Hrdina
(1997) - Dong an X Sha Ren Fan
(1996) - San tau jin zi lei saam
(1996) - Long zai Shaolin
(1995) - Top Fighter
(1995) - Nu hai wei long
(1995) - Mou mian bei
(1994) - Cinema of Vengeance
(1994) - Ma hei siu chi
(1994) - Liu zhi qin mo
(1993) - Xin bi xue jian
(1993) - Kin chan no Cinema Jack
(1993) - Huang Fei-Hong zhi gui jiao qi
(1992) - To nejlepší z bojových umění
(1992) - Xi Zang xiao zi
(1992) - Rakuyô
(1992) - Huo tou fu xing
(1991) - Tenkrát v Číně
(1991) - Baka yarô! 4 You! Omae no koto da yo 3 Sagi naru Japan
(1990) - Luan shi er nu
(1990) - Long feng zei zhuo zei
(1990) - A Xiu Luo
(1989) - Kantonský kmotr
(1989) - Čas válečníků
(1988) - Mong ming yuen yeung
(1988) - Police Story 2
(1988) - Navěky drakem
(1988) - Kong qiao wang zi
(1988) - Hua zhong xian
(1987) - Poslední kondor
(1986) - Zhi fa xian feng
(1986) - Shen yong shuang xiang pao xu ji
(1986) - Milionářský expres
(1986) - Jiang shi jia zu: Jiang shi xian sheng xu ji
(1985) - Šťastné hvězdy
(1985) - Shi lai yun dao
(1985) - Mé šťastné hvězdy
(1984) - Shen yong shuang xiang pao
(1984) - Pojízdná kantýna
(1983) - Xin shu shan jian ke
(1983) - Vítězové a hříšníci
(1983) - Projekt A
(1983) - Boh ngau
(1982) - Tai fong siu sau
(1981) - Yong zhe wu ju
(1981) - Obyčejný spratek
(1981) - Hra smrti 2
(1980) - Wu yi bian fu
(1980) - She xing zui bu
(1980) - Shen bu you ji
(1980) - Mladý mistr
(1980) - Gui da gui
(1979) - Kung-fu nářez
(1979) - Kung-fu Kid
(1979) - Kung-fu bratři
(1978) - Zan xian sheng yu zhao qian hua
(1978) - Xiao shi yi lang
(1978) - Lao hu tian ji
(1978) - Kung-fu krotitel duchů
(1978) - Chu zhong
(1978) - Hra smrti
(1978) - He Lan Du ren tou
(1978) - Fei Lung gwoh gong
(1977) - Bruce Lee - Mistr bojových umění
(1977) - Yin yang xie di zi
(1977) - Smrtelný hvizd
(1977) - Si da men pai
(1977) - San shao ye de jian
(1977) - Qiao tan nu jiao wa
(1977) - Po jie
(1977) - Ocelová pěst
(1977) - Nan quan bei tui dou jin hu
(1977) - Da wu shi yu xiao piao ke
(1977) - Bei po
(1977) - The Amsterdam Kill
(1976) - Zabijácké klany
(1976) - Tien ya ming yue dao
(1976) - Tajní nepřátelé Stříbrné lišky
(1976) - Pěsti smrti
(1976) - Mi zong sheng shou
(1976) - Li Hsiao Lung chuan chi
(1976) - Křížová cesta Šaolinem
(1976) - Kong woo ji dai
(1976) - Hot Potato
(1975) - Muž z Hongkongu
(1975) - Chung chung lieh t'u
(1974) - Zhong tai quan tan sheng si zhan
(1974) - Yang chi
(1974) - Tie jin gang da po zi yang guan
(1974) - The Big Showdown
(1974) - Lang bei wei jian
(1973) - Ze wang
(1973) - Tou du ke
(1973) - Tie wa
(1973) - Tai quan zhen jiu zhou
(1973) - Super Kung Fu Kid
(1973) - Mistr Kung Fu
(1973) - Ma tou da jue dou
(1973) - Ma lu xiao ying xiong
(1973) - Guangdong Xiao Laohu
(1973) - Drak přichází
(1972) - Shi si nu ying hao
(1972) - Pěst plná hněvu
(1972) - He qi dao
(1972) - Cesta draka
(1966) - Spojení Shaolinů
(1966) - Lianghua Shiba Biao Xia Ji
(1966) - Lianghua Shiba Biao Shang Ji

Biao Yuen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.7.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Biao Yuen 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Biao Yuen - herec, režisér, kaskadér

se narodil 26.7.1957 ve městě Hong Kong
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Biao Yuen

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Biao Yuen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
3°12’
 
LunaLuna:
Rak
23°36’
 
MerkurMerkur:
Lev
24°31’
 
VenušeVenuše:
Panna
0°26’
 
MarsMars:
Lev
21°58’
 
JupiterJupiter:
Panna
28°01’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°53’
R
UranUran:
Lev
7°01’
 
NeptunNeptun:
Váhy
29°53’
 
PlutoPluto:
Lev
29°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°46’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
6°47’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
15°27’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »