Bibi Besch wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bibi Besch
(Bibiana Besch)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 56 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Bibi Besch - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.2.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bibi Besch 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Bibi Besch
datum narození 1.2.1940
(herečka, instagram)

Bibi Besch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Kalifornský mýtus
(1996) - V zajatí štrkáčov
(1995) - Wounded Heart
(1995) - Opuštěná a podvedená
(1995) - Ned a Stacey (TV seriál)
(1995) - Moje rodina
(1995) - The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - The Last Shot
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Kruté neřesti
(1992) - Human Target (TV seriál)
(1992) - Freshman Dorm (TV seriál)
(1991) - Sibs (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1991) - Lonely Hearts
(1991) - Hlas srdce
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Chvění
(1990) - His & Hers (TV seriál)
(1990) - A Family for Joe (TV seriál)
(1990) - Extreme Close-Up
(1990) - Blue Bayou
(1990) - Betsyina svatba
(1989) - Zabij mě opět
(1989) - Studio 5-B (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Ocelové magnólie
(1989) - The Famous Teddy Z (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1988) - Heartbeat (TV seriál)
(1988) - Dead Solid Perfect
(1987) - A Year in the Life (TV seriál)
(1987) - On je má dívka
(1987) - Kdo je ta holka
(1987) - J.J. Starbuck (TV seriál)
(1987) - Date with an Angel
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Mrs. Delafield Wants to Marry
(1986) - It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
(1986) - Hot Shots (TV seriál)
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Street Hawk (TV seriál)
(1985) - Lady Blue (TV seriál)
(1985) - Hell Town (TV seriál)
(1985) - Eye to Eye (TV seriál)
(1985) - Dáma v modrém
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Scene of the Crime (TV seriál)
(1984) - Partners in Crime (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - Gone Are the Dayes
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1983) - Secrets of a Mother and Daughter
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - The Lonely Lady
(1983) - Likely Stories, Vol. 3 (TV seriál)
(1983) - The Hamptons (TV seriál)
(1983) - Den poté
(1982) - V dosahu bestie
(1982) - Star Trek II: Khanův hněv
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - The Sophisticated Gents
(1981) - Skyward Christmas
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - McClain's Law (TV seriál)
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1981) - Death of a Centerfold: The Dorothy Stratten Story
(1980) - Skag (TV seriál)
(1980) - Secrets of Midland Heights (TV seriál)
(1980) - The Plutonium Incident
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - Transplant
(1979) - Steeletown
(1979) - Slib
(1979) - Naostro
(1979) - Mrs. Columbo (TV seriál)
(1979) - Meteor
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Harris and Company (TV seriál)
(1979) - Eischied (TV seriál)
(1979) - Backstairs at the White House (TV seriál)
(1978) - Tom and Joann
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1978) - Betrayal
(1977) - Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion
(1977) - The Pack
(1976) - Victory at Entebbe
(1976) - The Quest (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1975) - Distance
(1974) - The Six Million Dollar Man (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1971) - Primus (TV seriál)
(1970) - Somerset (TV seriál)
(1967) - Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)
(1963) - NBC Children's Theatre (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1954) - The Secret Storm (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.2.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bibi Besch 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bibi Besch - herečka

se narodila 1.2.1940 ve městě Vídeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bibi Besch

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Bibi Besch
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
11°29’
 
LunaLuna:
Štír
22°29’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
11°59’
 
VenušeVenuše:
Ryby
17°00’
 
MarsMars:
Beran
19°24’
 
JupiterJupiter:
Beran
6°02’
 
SaturnSaturn:
Beran
25°33’
 
UranUran:
Býk
17°59’
 
NeptunNeptun:
Panna
25°11’
R
PlutoPluto:
Lev
1°33’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°53’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
15°30’
 
CheirónCheirón:
Rak
15°26’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »