Bill Cobbs wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bill Cobbs

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cleveland, Ohio
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herec

Bill Cobbs - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.6.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bill Cobbs 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Bill Cobbs
datum narození 16.6.1934
(herec, instagram)

Bill Cobbs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Una Vida: A Fable of Music and the Mind
(2016) - Greenleaf (TV seriál)
(2015) - The Ultimate Legacy
(2015) - The Great Gilly Hopkins
(2015) - Call Me King
(2015) - A House Is Not a Home
(2014) - On Angel's Wings
(2014) - Noc v muzeu: Tajemství hrobky
(2014) - Mizera (TV seriál)
(2014) - Christmas in Palm Springs
(2013) - Vampires in Venice
(2013) - The Ultimate Life
(2013) - Mocný vládce Oz
(2013) - The Last Letter
(2013) - Dear Secret Santa
(2012) - The Undershepherd
(2012) - Lukewarm
(2012) - Go On (TV seriál)
(2011) - Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
(2011) - Mupeti
(2011) - The Arcadian
(2010) - The Tenant
(2010) - The Search for Santa Paws
(2010) - Děti bez hranic
(2009) - Snížit se
(2009) - Black Water Transit
(2008) - This Man's Life
(2008) - The Morgue
(2007) - Three Days to Vegas
(2006) - 12 podmínek k dědictví
(2006) - Sweet Deadly Dreams
(2006) - Podsvětí
(2006) - Noc v muzeu
(2005) - Vítězný hřebec
(2005) - Special Ed
(2005) - Duck
(2005) - Doktor smrt
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Vichřice
(2002) - Sluneční země
(2002) - Dost
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
(2001) - Bitter Winter
(2000) - Valdesta's Place
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Soul Food (TV seriál)
(2000) - Na věčné časy
(2000) - The Michael Richards Show (TV seriál)
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Náhodné setkání
(1998) - Vždy proti přesile
(1998) - Tajemství loňského léta 2: Rok poté
(1998) - Přístav naděje
(1998) - Papoušek Paulie
(1998) - For Your Love (TV seriál)
(1998) - Doktoři z L. A. (TV seriál)
(1997) - Soulmates
(1997) - Můj pes Buddy
(1997) - The Gregory Hines Show (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - To je náš hit!
(1996) - Thrill
(1996) - Stories from the Edge
(1996) - Profík
(1996) - Prezidentův syn
(1996) - Nightjohn
(1996) - Ed
(1996) - Duch minulosti
(1995) - Zlatovláska a tři medvědi
(1995) - Tuesday Morning Ride
(1995) - The Wayans Bros. (TV seriál)
(1995) - Psí život
(1995) - Out There
(1995) - Královská ryba
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - Divas
(1995) - Co dělat v Denveru, když člověk nežije
(1995) - Captiva Island
(1994) - Záskok
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - I'll Fly Away: Then and Now
(1993) - Fatální instinkt
(1993) - Demolition Man
(1992) - Osobní strážce
(1992) - Jízda života
(1991) - Říše drog
(1991) - Poldovi v patách
(1991) - Lidé pod schody
(1991) - Horký vítr z jihu (TV seriál)
(1991) - Carolina Skeletons
(1990) - Vyznamenání
(1990) - Moe's World
(1989) - Lednový muž
(1989) - Homeroom (TV seriál)
(1988) - Dominick a Eugene
(1988) - Bird
(1987) - The Slap Maxwell Story (TV seriál)
(1987) - Podezřelý
(1987) - Pět rohů
(1986) - Johnny Bull
(1986) - Barva peněz
(1985) - Nebezpečné situace
(1984) - Cotton Club
(1984) - Bratr z jiné planety
(1983) - Záměna
(1983) - Silkwoodová
(1983) - Rage of Angels
(1982) - The Member of the Wedding
(1979) - The Hitter
(1978) - A Hero Ain't Nothin' But a Sandwich
(1977) - Greased Lightning
(1974) - Přepadení vlaku z Pelhamu

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.6.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bill Cobbs 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bill Cobbs - herec

se narodil 16.6.1934 ve městě Cleveland, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bill Cobbs

Dnes se narodili
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Bill Cobbs
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
24°38’
 
LunaLuna:
Lev
12°48’
 
MerkurMerkur:
Rak
18°56’
 
VenušeVenuše:
Býk
16°09’
 
MarsMars:
Blíženci
9°46’
 
JupiterJupiter:
Váhy
13°19’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
28°08’
R
UranUran:
Býk
0°24’
 
NeptunNeptun:
Panna
9°46’
 
PlutoPluto:
Rak
23°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
12°45’
R
Černá LunaLilith:
Rak
26°24’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
5°52’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alexandre Dumas mladší
(*1824 - 1895) scénárista, spisovatel

Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) první otevřeně homosexuální politik San Francisca

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) matematička a vynálezkyně strojového programování

Španělsko Isabela Parmská
(*1741 - 1763) dcera vévody z parmy

Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) dramatik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »