Bill Duke wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bill Duke
(William Henry Duke Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Poughkeepsie, New York
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, režisér

Bill Duke - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.2.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bill Duke 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Bill Duke
datum narození 26.2.1943
(herec, režisér, instagram)

Bill Duke - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Restored Me
(2014) - Prohnilá země
(2013) - A Fuller Life
(2013) - Vlkodlak: zabijácký virus
(2012) - Iceberg Slim: Portrait of a Pimp
(2012) - Freaky Deaky
(2010) - Velký třesk
(2010) - Příležitost dělá zloděje
(2009) - Film Hustle
(2009) - Level 26: Dark Origins
(2007) - The Go-Getter
(2006) - Yellow
(2006) - X-Men: Poslední vzdor
(2006) - Payback: Straight Up
(2005) - Zbohatni nebo chcípni
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(2003) - Policajti na baterky
(2003) - Karen Sisco (TV seriál)
(2002) - Roots: Celebrating 25 Years
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Zabijákem proti své vůli
(2002) - R.U.S./H.
(2002) - Červený drak
(2001) - If It Bleeds We Can Kill It: The Making of 'Predator'
(2001) - Never Again
(2001) - Lovec policajtů
(2000) - Intimate Portrait: Robin Givens
(2000) - Good Times: The E! True Hollywood Story
(2000) - Kdo zabil děti z Atlanty?
(1999) - Odplata
(1999) - Horečka
(1999) - Foolish
(1999) - Angličan
(1998) - Vždy proti přesile
(1998) - Susanin plán
(1998) - Black Jaq
(1997) - Frank Capra's American Dream
(1993) - Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
(1993) - Hrozba společnosti
(1990) - Pták na drátě
(1989) - Street of No Return
(1988) - Action Jackson
(1987) - Země nikoho
(1987) - Predátor
(1986) - Dallas: The Early Years
(1985) - Komando
(1980) - Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
(1980) - Americký gigolo
(1978) - Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force
(1978) - Love Is Not Enough
(1976) - Mycí linka

Bill Duke - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Bill Duke - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Bill Duke - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.2.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bill Duke 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bill Duke - herec, režisér

se narodil 26.2.1943 ve městě Poughkeepsie, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bill Duke

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Bill Duke
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
7°00’
 
LunaLuna:
Štír
20°54’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
11°49’
 
VenušeVenuše:
Beran
1°13’
 
MarsMars:
Kozoroh
22°32’
 
JupiterJupiter:
Rak
15°28’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
5°58’
 
UranUran:
Blíženci
0°43’
 
NeptunNeptun:
Váhy
1°19’
R
PlutoPluto:
Lev
5°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
24°31’
R
Černá LunaLilith:
Rak
20°23’
 
CheirónCheirón:
Lev
25°24’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Švédsko Marie Fredriksson
(*1958) zpěvačka Roxette

Spojené státy Irving Thalberg
(*1899) filmový producent, magnát

Česká republika Bořek Slezáček
(*1967) herec, hudebník, moderátor

Rusko Michail Alexandrovič Bakunin
(*1814) ruský revolucionář

Spojené státy Idina Menzel
(*1971) herečka, zpěvačka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Dennis Hopper
(*1936 - 2010) herec

Spojené státy John Barrymore
(*1882 - 1942) herec

Kanada Mary Pickford
(*1892 - 1979) herečka, režisérka

Česká republika Vladimír Menšík
(*1929 - 1988) herec, moderátor, bavič, lid. vypravěč

Rakousko Romy Schneider
(*1938 - 1982) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »