Bill Nighy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bill Nighy
(William Francis Nighy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Caterham
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Bill Nighy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.12.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bill Nighy 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Bill Nighy
datum narození 12.12.1949
(herec, instagram)

Bill Nighy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Limehouse Golem
(2016) - Their Finest Hour and a Half
(2016) - Ledová sezóna
(2016) - Heidi and the Magic Pool
(2016) - Dad's Army
(2015) - Druhý báječný hotel Marigold
(2014) - Turks & Caicos
(2014) - Skylight (divadelní záznam)
(2014) - Salting the Battlefield
(2014) - Pride
(2014) - Já, Frankenstein
(2013) - Dangerous Edge: A Life of Graham Greene
(2013) - U Konce světa
(2013) - Lásky čas
(2013) - Jack a obři
(2012) - Total Recall
(2012) - Hněv Titánů
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Velká vánoční jízda
(2011) - Rango
(2011) - Na straně osm
(2011) - Holka s prknem
(2011) - Báječný hotel Marigold
(2011) - Astonish Me
(2010) - The RRF in New Recruit
(2010) - Neřízená střela
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2009) - 10 Minute Tales (TV seriál)
(2009) - Zlomový rok 39
(2009) - Underworld: Vzpoura Lycanů
(2009) - Statuesque
(2009) - Piráti na vlnách
(2009) - G-FORCE
(2009) - Astro Boy
(2008) - Valkýra
(2008) - Masterpiece Contemporary (TV seriál)
(2008) - A Fox's Tale
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Piráti z Karibiku: Na konci světa
(2007) - Jednotka příliš rychlého nasazení
(2007) - Coping Strategies
(2007) - Bloopers of the Caribbean
(2006) - Zápisky o skandálu
(2006) - Underworld: Evolution
(2006) - Stormbreaker
(2006) - Spláchnutej
(2006) - Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
(2005) - Království surikat (TV seriál)
(2005) - Inside 'The Hitchhiker's Guide to the Galaxy'
(2005) - The Girl in the Café
(2005) - Stopařův průvodce po Galaxii
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Nepohodlný
(2005) - Kouzelný kolotoč
(2005) - Gideon's Daughter
(2004) - Soumrak mrtvých
(2004) - Nezničitelná láska
(2004) - He Knew He Was Right (TV seriál)
(2003) - Christmas All Around (hudební videoklip)
(2003) - Ztracený princ
(2003) - Underworld
(2003) - State of Play (TV seriál)
(2003) - Ready When You Are Mr. McGill
(2003) - Mladí návštěvníci
(2003) - Life Beyond the Box: Norman Stanley Fletcher
(2003) - Láska nebeská
(2003) - Hrad bude můj
(2003) - Canterburské povídky (TV seriál)
(2002) - Případy inspektora Lynleyho: Vražda podle osnov
(2002) - AKA
(2001) - Neposlušné srdce
(2001) - Klikaři
(2001) - Dohola
(2000) - Zeměpisná délka
(2000) - Pohádky z celého světa (TV seriál)
(1999) - Velký blázinec v malém hotelu
(1998) - Still Crazy - Pořád naplno
(1998) - The Canterbury Tales (TV seriál)
(1997) - Pravdivá pohádka
(1996) - True Blue
(1996) - Indian Summer
(1994) - Wycliffe (TV seriál)
(1994) - Jsme jenom lidi
(1993) - Případ bezruké mrtvoly
(1993) - Neopouštěj mě
(1993) - The Maitlands
(1992) - Mužský rod
(1991) - The Men's Room (TV seriál)
(1991) - Antonia and Jane
(1991) - Absolute Hell
(1990) - Making News (TV seriál)
(1989) - Mackie Messer
(1989) - Fantom opery
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1985) - Třináct u stolu
(1985) - Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
(1985) - Hitlerova SS: Portrét zla
(1983) - Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
(1983) - Kletba Růžového pantera
(1983) - Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
(1982) - Easter 2016
(1981) - Oko jehly
(1979) - Agony (TV seriál)
(1976) - Occupy!

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.12.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bill Nighy 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bill Nighy - herec

se narodil 12.12.1949 ve městě Caterham, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bill Nighy

Dnes se narodili
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Bill Nighy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
20°08’
 
LunaLuna:
Panna
12°47’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
1°27’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
5°13’
 
MarsMars:
Panna
24°07’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
2°17’
 
SaturnSaturn:
Panna
19°09’
 
UranUran:
Rak
3°30’
R
NeptunNeptun:
Váhy
16°57’
 
PlutoPluto:
Lev
18°04’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
13°08’
R
Černá LunaLilith:
Beran
26°37’
 
CheirónCheirón:
Střelec
13°28’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) herec

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) umělec, malíř a sochař popartu

Česká republika Jiří Krytinář
(*1947 - 2015) nejmenší český herec s výškou 124 cm

Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) kreslíř, ilustrátor, umělec, autor komiksů, tvůrce postav Addamsovy rodiny

Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) vynálezce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »