Bill Nunn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bill Nunn
(William G. Nunn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pittsburgh, Pensylvánie
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec

Bill Nunn - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.10.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bill Nunn 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Bill Nunn
datum narození 20.10.1953
(herec, instagram)

Bill Nunn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Sirens (TV seriál)
(2009) - Help Me, Help You
(2008) - Zatmění slunce
(2008) - Little Bear and the Master
(2007) - Spider-Man 3
(2007) - Randy and the Mob
(2007) - Hafan hasičem
(2006) - Champions
(2005) - Merry F#%$in' Christmas
(2004) - Spider-Man 2
(2003) - Porota
(2002) - Spider-Man
(2002) - Lidi, co znám
(2002) - The Kudzu Christmas
(2001) - 21. okrsek (TV seriál)
(2001) - Suplent
(2000) - Stolen from the Heart
(2000) - Přežít kriminál
(1999) - The Tic Code
(1999) - Pomíjivá sláva
(1999) - The Hungry Bachelors Club
(1999) - Foolish
(1999) - Cena za zlomené srdce
(1998) - Vždy proti přesile
(1998) - Vražedný virus
(1998) - Nejlepší hráč
(1998) - Legenda o "1900"
(1998) - Léčka
(1997) - Sběratel polibků
(1997) - Quicksilver Highway
(1997) - Město šílenců
(1997) - Ellen Foster
(1996) - Střelený
(1996) - Smrtící léčba
(1996) - Pan a paní Lovingovi
(1995) - Vlak plný peněz
(1995) - Skutečný zločin
(1995) - Krátká romance
(1995) - Kanadská slanina
(1995) - Co dělat v Denveru, když člověk nežije
(1995) - Candyman 2 : Sbohem masu
(1994) - Traps (TV seriál)
(1994) - Silent Witness: What a Child Saw
(1994) - Nebezpečné srdce
(1994) - Ďábelská svůdkyně
(1993) - Zachraň mě!
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1993) - Blood Brothers
(1992) - Sestra v akci
(1991) - Říše drog
(1991) - Neškodná lež
(1991) - Myslete na Henryho
(1990) - Mý lepší blues
(1990) - Def by Temptation
(1990) - Cadillac se slevou
(1989) - Making 'Do the Right Thing'
(1989) - The Littlest Victims
(1989) - Jednej správně
(1989) - Glory
(1988) - Blázinec ve škole
(1987) - Vietnam War Story (TV seriál)
(1981) - Sharkyho mašina

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.10.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bill Nunn 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bill Nunn - herec

se narodil 20.10.1953 ve městě Pittsburgh, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bill Nunn

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Bill Nunn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
26°48’
 
LunaLuna:
Ryby
27°49’
 
MerkurMerkur:
Štír
20°44’
 
VenušeVenuše:
Váhy
2°17’
 
MarsMars:
Panna
22°27’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°25’
R
SaturnSaturn:
Váhy
29°44’
 
UranUran:
Rak
23°04’
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°44’
 
PlutoPluto:
Lev
24°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
28°35’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
3°26’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
15°52’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »