Billy Burke wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Billy Burke
(William Albert Burke)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bellingham, Washington
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, scénárista

Billy Burke - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
25.11.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Billy Burke 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Billy Burke
datum narození 25.11.1966
(herec, scénárista, instagram)

Billy Burke - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zhasni a zemřeš
(2016) - Good After Bad
(2015) - Zoo (TV seriál)
(2015) - Divine Access
(2014) - Angels in Stardust
(2013) - Highland Park
(2012) - Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
(2012) - Ticket Out
(2012) - Revoluce (TV seriál)
(2012) - Freaky Deaky
(2011) - Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
(2011) - Drive Angry
(2011) - Červená Karkulka
(2010) - Twilight sága: Zatmění
(2010) - Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
(2010) - Removal
(2010) - Luster
(2010) - David and Goliath
(2009) - Waiting for Jevetta
(2009) - Twilight sága: Nový měsíc
(2008) - Stmívání
(2008) - Smrt on-line
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2008) - The Grift
(2007) - Three Days to Vegas
(2007) - Okamžik zlomu
(2007) - Chuť lásky
(2007) - Forfeit
(2007) - Backyards & Bullets
(2004) - Fashion News Live
(2004) - The Jury (TV seriál)
(2004) - Okrsek 49
(2004) - Mrtví k snídani
(2003) - Ztráta souvislostí
(2003) - Something More
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Flashpoint
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Tápání v temnotách
(2001) - Největší riziko
(2001) - Jako pavouk
(2000) - Wonderland (TV seriál)
(2000) - Nezávislý
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - The Acting Class
(1999) - Komodo
(1999) - Dill Scallion
(1998) - Nedívej se dolů
(1998) - Maffiósso
(1998) - Hranice možností
(1996) - Největší lež
(1996) - Marshallův zákon
(1996) - Gone in the Night
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1991) - To Cross the Rubicon
(1990) - Odvážný snílek
Billy Burke - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.11.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Billy Burke 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Billy Burke - herec, scénárista

se narodil 25.11.1966 ve městě Bellingham, Washington, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Billy Burke

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Billy Burke
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
2°46’
 
LunaLuna:
Býk
2°44’
 
MerkurMerkur:
Štír
17°15’
R
VenušeVenuše:
Střelec
6°51’
 
MarsMars:
Panna
25°21’
 
JupiterJupiter:
Lev
4°27’
R
SaturnSaturn:
Ryby
22°54’
R
UranUran:
Panna
23°51’
 
NeptunNeptun:
Štír
22°18’
 
PlutoPluto:
Panna
20°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
15°15’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
26°35’
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°41’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Francie Jean-Louis Trintignant
(*1930) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »