Bob Geldof wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bob Geldof
(Robert Frederick Xenon Geldof)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.10. 1951 - 14:20h
Místo:
Dublin
Země:
Věk:
69 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Bob Geldof - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Fisher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
5.10.1951 - 14:20  (IST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.10.1951 - 13:20  
IE, Dublin:
53°20' s.š., 6°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bob Geldof 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Bob Geldof
datum narození 5.10.1951
(herec, instagram)

Bob Geldof - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Jools Holland: My Life In Music
(2014) - Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál)
(2013) - Top of the Pops: The Story of 1978
(2012) - Top of the Pops: The Story of 1977
(2012) - Mauvaise fille
(2009) - Starsuckers
(2009) - Oh My God
(2009) - Moderne slaveri
(2008) - Provinssirock 30 (TV seriál)
(2008) - One Giant Leap 2: What About Me?
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Já jsem Bob
(2006) - The Story of Punk
(2006) - New York Dolls: On the Lip
(2005) - The BRIT Awards 2005
(2005) - Skici Franka Gehryho
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Geldof v Africe (TV seriál)
(2004) - Jeremy Vine Meets...
(2004) - The Story of Bohemian Rhapsody
(2004) - Bob Geldof: Saint or Singer?
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - Příběh pop music a politiky (TV seriál)
(2003) - Grumpy Old Men (TV seriál)
(2003) - Stuck in the Middle
(2002) - Billy Connolly: A BAFTA Tribute
(2002) - There's Only One Paul McCartney
(2002) - David Gilmour in Concert (koncert)
(2002) - The Old Fools
(2001) - Being Mick
(1999) - Berlin Mitte (TV pořad)
(1997) - Spice World
(1997) - Diana & Me
(1996) - The Sunday Show
(1995) - VH1 Legends (TV seriál)
(1994) - Smashey and Nicey, the End of an Era
(1992) - The Big Breakfast
(1992) - A Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out (koncert)
(1992) - Pavarotti & Friends (koncert)
(1991) - Queen: The Days of Our Lives
(1991) - Bernard and the Genie
(1990) - Schmidteinander
(1987) - The Secret Policeman's Third Ball (divadelní záznam)
(1986) - Comic Relief
(1985) - We Are the World (koncert)
(1985) - Live Aid (koncert)
(1985) - Number One
(1984) - The Secret Policeman's Private Parts (divadelní záznam)
(1983) - An Audience with Mel Brooks
(1982) - The Secret Policeman's Other Ball (divadelní záznam)
(1982) - Pink Floyd: The Wall
(1981) - The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
(1980) - Punk In England
(1978) - Punk in London
(1976) - Plattenküche (TV seriál)
(1964) - Top of the Pops
Bob Geldof - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1959) Paula Yates - manželka

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bob Geldof 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bob Geldof - herec

se narodil 5.10.1951 ve městě Dublin
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bob Geldof

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Bob Geldof
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
11°29’
9
 
LunaLuna:
Střelec
9°10’
12
 
MerkurMerkur:
Váhy
5°18’
9
 
VenušeVenuše:
Panna
4°08’
8
 
MarsMars:
Panna
0°20’
8
 
JupiterJupiter:
Beran
8°49’
3
R
SaturnSaturn:
Váhy
6°13’
9
 
UranUran:
Rak
13°53’
7
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°58’
9
 
PlutoPluto:
Lev
20°59’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
8°05’
2
R
Černá LunaLilith:
Rak
10°31’
7
 
CheirónCheirón:
Střelec
27°39’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
20°16’
2
Domy:
Střelec
22°35’
Blíženci
22°35’
2:
Vodnář
6°53’
8:
Lev
6°53’
3:
Ryby
26°09’
9:
Panna
26°09’
Beran
29°12’
Váhy
29°12’
5:
Býk
20°57’
Štír
20°57’
6:
Blíženci
7°33’
Střelec
7°33’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
25°54’
11
Slun./Luna:
Štír
10°19’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »