Bob Minor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bob Minor
(Bob Lee Minor)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Birmingham, Alabama
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herec

Bob Minor - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.1.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bob Minor 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Bob Minor
datum narození 1.1.1944
(herec, instagram)

Bob Minor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Horší než smrt
(2007) - Lord Help Us
(2003) - The Beat
(2002) - První pondělí (TV seriál)
(2002) - The Court (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2000) - Uprchlík (TV seriál)
(2000) - Pustina
(1999) - Zákony džungle
(1998) - Střelci na útěku
(1998) - Perníkový dědek
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - The Rockford Files: Shoot-Out at the Golden Pagoda
(1997) - Don King: Jenom v Americe
(1996) - Soul of the Game
(1996) - Soudce z pekel
(1996) - Jít za sluncem
(1996) - Cherokee Kid
(1995) - Zuřivost
(1995) - Pouta
(1995) - Nájemní vrazi
(1995) - Deadly Games (TV seriál)
(1994) - Scarlett (TV seriál)
(1994) - The Rockford Files: I Still Love L.A.
(1994) - Rebel Highway (TV seriál)
(1994) - Policajt v Beverly Hills III
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Murder Was the Case: The Movie
(1994) - Hra o přežití
(1994) - Holky z polepšovny
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Queen (TV seriál)
(1993) - Píseň o smutné lásce
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Nejvyšší spravedlnost
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Banda: Pomsta Jessieho Leea
(1992) - Železný orel 3
(1992) - Zhoubná vášeň
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Pole lásky
(1992) - Nevinná krev
(1990) - Jako anděl
(1989) - W.B., Blue and the Bean
(1989) - Lebkouni (TV seriál)
(1989) - L.A. Bounty
(1989) - Chyť si mě!
(1989) - Glory
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1988) - Mučivá láska
(1988) - Action Jackson
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Projekt X
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1986) - Příští ráno
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Hamburger... The Motion Picture
(1986) - Bad Guys
(1985) - Komando
(1985) - Kids Don't Tell
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1983) - Women of San Quentin
(1983) - Srdce na kolech
(1983) - Podraz II
(1982) - World War III
(1982) - Vynucená pomsta
(1982) - The Powers of Matthew Star (TV seriál)
(1982) - Rocky III
(1982) - Bílý pes
(1981) - Útěk z New Yorku
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - The Greatest American Hero (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - Angel City
(1979) - Skatetown, U.S.A.
(1979) - Samurai
(1979) - Norma Rae
(1979) - Gold of the Amazon Women
(1979) - Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
(1978) - Řidič
(1978) - Dr. Scorpion
(1978) - Death Dimension
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1977) - The Hostage Heart
(1977) - Pan Bilión
(1977) - The Choirboys
(1977) - Hlubina
(1977) - Eight Is Enough (TV seriál)
(1977) - Billy: Portrait of a Street Kid
(1977) - The Amazing Spider-Man (TV seriál)
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Nepřemožitelný bukanýr
(1976) - J.D.'s Revenge
(1976) - Drum
(1976) - Dr. Black, Mr. Hyde
(1976) - Další muž
(1975) - Zlé časy
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Rollerball
(1975) - McCoy (TV seriál)
(1975) - The Last Survivors
(1975) - The Jezebels
(1975) - Friendly Persuasion
(1975) - The Blue Knight (TV seriál)
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1974) - Uomini duri
(1974) - The Swinging Cheerleaders
(1974) - The Six Million Dollar Man (TV seriál)
(1974) - Foxy Brownová
(1974) - Dirty Mary a Crazy Larry
(1974) - Delinquent School Girls
(1974) - Black Samson
(1974) - Black Eye
(1973) - Sweet Jesus Preacher Man
(1973) - The Soul of Nigger Charley
(1973) - The Six Million Dollar Man: Wine, Women and War
(1973) - Křičí, Drakula, křičí
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Detroit 9000
(1973) - Coffy
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - Search (TV seriál)
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.1.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bob Minor 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bob Minor - herec

se narodil 1.1.1944 ve městě Birmingham, Alabama, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bob Minor

Dnes se narodili
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Bob Minor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
9°57’
 
LunaLuna:
Ryby
22°36’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
24°33’
R
VenušeVenuše:
Štír
27°59’
 
MarsMars:
Blíženci
5°21’
R
JupiterJupiter:
Lev
26°30’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
21°49’
R
UranUran:
Blíženci
5°33’
R
NeptunNeptun:
Váhy
4°14’
 
PlutoPluto:
Lev
8°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°09’
R
Černá LunaLilith:
Lev
24°38’
 
CheirónCheirón:
Panna
15°48’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sydney Pollack
(*1934 - 2008) režisér, herec

Česká republika František Palacký
(*1798 - 1876) literární kritik, zakladatel českého dějepisectví

Česká republika Štěpán Koníček
(*1928 - 2006) dirigent, skladatel

Itálie Alberto Ascari
(*1918 - 1955) závodník F1

Itálie Laura Biagiotti
(*1943 - 2017) módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »