Bogdan Diklić wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bogdan Diklić

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bjelovar
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec

Bogdan Diklić - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.8.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bogdan Diklić 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Bogdan Diklić
datum narození 1.8.1953
(herec, instagram)

Bogdan Diklić - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Zivot je truba
(2013) - Padělatel
(2013) - Otvorena vrata 2 (TV seriál)
(2013) - Mamaroš
(2013) - Cizinec
(2012) - Noční lodě
(2011) - Igra istine (TV seriál)
(2010) - 72 dní
(2008) - Turneja
(2007) - S. O. S. - Spasite naše duše
(2007) - Past
(2007) - Četvrti čovek
(2006) - Grbavica
(2004) - Šedý kamion červené barvy
(2004) - Sunce
(2004) - Pljacka Treceg rajha
(2004) - Pad u raj
(2004) - Diši duboko
(2003) - Zkouška ohněm
(2003) - Mali svet
(2002) - Zvenenje v glavi
(2002) - Kordon
(2002) - Država mrtvih
(2001) - Země nikoho
(2001) - Rondo
(2001) - Normalni ljudi
(2001) - Absolutní sto
(1999) - Kola
(1999) - Belo odelo
(1998) - Sud prachu
(1998) - Lajanje na zvezde
(1997) - Pavle Vuisic 1926-1988
(1997) - Moja domovina
(1996) - Gore dole (TV seriál)
(1995) - Urnebesna tragedija
(1995) - Paket aranzman
(1994) - Otvorena vrata (TV seriál)
(1994) - Ni na nebu ni na zemlji
(1994) - Dnevnik uvreda 1993
(1994) - Bice bolje
(1993) - Tri karte za Holivud
(1993) - Laksi slucaj smrti
(1992) - Tito i ja
(1992) - Prvi put s ocem na jutrenje
(1992) - Prokleta je Amerika
(1992) - Nejsme andělé aneb Potíže s miminkem
(1992) - Juris na skupstinu
(1992) - Devojka s lampom
(1992) - Crni bombarder
(1991) - Teatar u Srba (TV seriál)
(1991) - Holivud ili propast
(1991) - Brod plovi za Sangaj
(1990) - Profesionalac
(1990) - Hajde da se volimo 3
(1989) - Specijalna redakcija (TV seriál)
(1989) - Sargarepo ti ne rastes lepo
(1989) - Sabirni centar
(1989) - Kako je propao rokenrol
(1989) - Boj na Kosovu
(1989) - Balkan ekspres 2 (TV seriál)
(1988) - Tajna manastirske rakije
(1988) - Nevlastní bratři
(1988) - Cavka
(1988) - Balkan ekspres 2
(1988) - Azra
(1987) - Ve jménu lidu
(1987) - Uvek spremne zene
(1987) - To už jsem viděl: Déja vu
(1987) - Oktoberfest
(1987) - Ljubezni Blanke Kolak
(1987) - Lager Niš
(1987) - Kraljeva zavrsnica
(1986) - Putovanje u Vucjak (TV seriál)
(1986) - Od zlata jabuka
(1986) - Medved 007
(1986) - Kako prezivjeti do prvog
(1986) - Dobrovoljci
(1985) - Všechno přebolí
(1985) - To nije moj zivot, to je samo privremeno (TV seriál)
(1985) - Tajvanska kanasta
(1985) - Štěstí pro tři
(1985) - Jahody v krku
(1985) - Brisani prostor (TV seriál)
(1984) - U raljama zivota
(1984) - Stefica Cvek u raljama zivota (TV seriál)
(1984) - O pokojniku sve najlepse
(1984) - Nevídaný zázrak
(1984) - Konec války
(1984) - Kamiondzije opet voze
(1983) - U logoru
(1983) - Kamiondzije 2 (TV seriál)
(1983) - Balkan expres
(1982) - Sabinjanke
(1982) - Maratonci trce pocasni krug
(1981) - Variola vera
(1981) - Sok od sljiva
(1981) - Smrt pukovnika Kuzmanovica
(1981) - Sijamci (TV seriál)
(1981) - Kuca i gost
(1981) - Erogena zona
(1980) - Svetozar Markovic (TV seriál)
(1980) - Majstori, majstori
(1979) - Závod o velkou cenu
(1979) - Slom (TV seriál)
(1979) - Kakav dan
(1979) - Bife Titanik
(1977) - Pod istragom
(1977) - Miris poljskog cveća
(1976) - Vojnikova ljubav
(1976) - Povratak otpisanih (TV seriál)
(1975) - Grlom u jagode (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.8.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bogdan Diklić 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bogdan Diklić - herec

se narodil 1.8.1953 ve městě Bjelovar
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bogdan Diklić

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Bogdan Diklić
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
8°55’
 
LunaLuna:
Býk
0°37’
 
MerkurMerkur:
Rak
28°05’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
27°08’
 
MarsMars:
Lev
1°44’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
18°34’
 
SaturnSaturn:
Váhy
21°45’
 
UranUran:
Rak
20°02’
 
NeptunNeptun:
Váhy
21°20’
 
PlutoPluto:
Lev
22°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
2°49’
R
Černá LunaLilith:
Panna
24°30’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
16°52’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »