Brad Garrett wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brad Garrett
(Brad H. Gerstenfeld)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.4. 1960 - 14:38h
Místo:
Oxnard, Kalifornie
Země:
Věk:
60 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Brad Garrett - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.4.1960 - 14:38  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.4.1960 - 22:38  
US, Oxnard:
34°12' s.š., 119°11' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brad Garrett 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Brad Garrett
datum narození 14.4.1960
(herec, instagram)

Brad Garrett - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Stages
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2014) - Letadla: Vitamočka - Letecká show
(2014) - The Clockwork Girl
(2014) - Fargo (TV seriál)
(2013) - Letadla
(2013) - Kouzelníci
(2013) - How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) (TV seriál)
(2013) - The Crazy Ones (TV seriál)
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Not Fade Away
(2011) - Hoodwinked Too! Hood vs. Evil
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Na vlásku
(2010) - Glory Daze (TV seriál)
(2009) - 2009 World Series of Poker
(2009) - Comedy Central Roast of Joan Rivers
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Bajky naruby - 3 prasátka a nemluvně
(2007) - Ratatouille
(2007) - Hudbu složil, slova napsal
(2007) - Finding Nemo Submarine Voyage
(2007) - A zase jsou tu Vánoce
(2006) - V dobrém i zlém (TV seriál)
(2006) - Noc v muzeu
(2006) - Asterix a Vikingové
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Tom a Jerry letí na Mars
(2005) - Tarzan 2
(2005) - Ochránce
(2005) - The Moguls
(2005) - Mickey's Around the World in 80 Days
(2004) - TV Land Landmarks: Breaking the Mold
(2004) - Garfield ve filmu
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Celebrity Poker Showdown
(2003) - Hledá se Nemo
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu
(2002) - Ozzy & Drix (TV seriál)
(2002) - Myšák Stuart Little 2
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2002) - Jackie Gleason
(2002) - Country Bears
(2001) - Primetime Glick
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - The Chris Isaak Show (TV seriál)
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2001) - ClubLand
(2001) - Bleacher Bums
(2000) - An Extremely Goofy Movie
(2000) - Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
(1999) - The Martin Short Show
(1999) - Sob Robbie a Velké sobí závody
(1999) - Sladký ničema
(1999) - Mickey Mouse Works (TV seriál)
(1999) - Hercules: Zero to Hero
(1999) - Facade
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Život brouka
(1998) - Toonsylvania (TV seriál)
(1998) - Postal Worker
(1998) - Pocahontas 2: Cesta domů
(1998) - Pirát divoký Jack (TV seriál)
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1998) - Batman a Superman
(1997) - The View
(1997) - The College of Comedy with Alan King
(1997) - 101 dalmatinů (TV seriál)
(1997) - One Saturday Morning (TV seriál)
(1997) - Nightmare Ned (TV seriál)
(1997) - Nerovná partie
(1997) - Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off
(1997) - George B.
(1997) - Don King: Jenom v Americe
(1996) - Superman: The Last Son of Krypton
(1996) - Superman (TV seriál)
(1996) - Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1996) - Project G.e.e.K.e.R. (TV seriál)
(1996) - Mighty Ducks (TV seriál)
(1996) - Dexterova laboratoř (TV seriál)
(1996) - A Delicatessen Story
(1996) - Agent WC 40
(1995) - The Pursuit of Happiness (TV seriál)
(1995) - Casper
(1994) - Klíšťák (TV seriál)
(1994) - Jak medvídci zachránili Vánoce
(1994) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - 2 Stupid Dogs (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
(1993) - Problem Child (TV seriál)
(1993) - Motomyši z Marsu (TV seriál)
(1993) - Hollyrock-a-Bye Baby
(1993) - Bonkers (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Kocour Raplík (TV seriál)
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - Kde je Wally? (TV seriál)
(1990) - The Match Game
(1990) - Příhody Dona Kojota a Sancho Pandy (TV seriál)
(1990) - Jetsonovi
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1985) - Rock 'n' Wrestling (TV seriál)
(1984) - Super Password
(1984) - Transformers (TV seriál)
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson

Brad Garrett - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.4.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brad Garrett 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brad Garrett - herec

se narodil 14.4.1960 ve městě Oxnard, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brad Garrett

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919) herečka

Česká republika Lenka Kořínková
(*1956) herečka

Spojené státy Jon Bon Jovi
(*1962) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Velká Británie Daniel Craig
(*1968) herec

Spojené státy Lou Reed
(*1942) zpěvák, skladatel, kytarista, básník


Brad Garrett
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
24°58’
8
 
LunaLuna:
Střelec
6°42’
4
 
MerkurMerkur:
Ryby
28°29’
7
 
VenušeVenuše:
Beran
6°46’
8
 
MarsMars:
Ryby
9°46’
7
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°34’
4
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
18°17’
5
 
UranUran:
Lev
16°58’
12
R
NeptunNeptun:
Štír
8°07’
3
R
PlutoPluto:
Panna
3°48’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
23°10’
1
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°23’
10
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°01’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
19°25’
8
Domy:
Panna
7°41’
Ryby
7°41’
2:
Váhy
3°06’
8:
Beran
3°06’
3:
Štír
2°44’
9:
Býk
2°44’
Střelec
5°20’
Blíženci
5°20’
5:
Kozoroh
8°19’
Rak
8°19’
6:
Vodnář
9°25’
Lev
9°25’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
21°30’
11
Slun./Luna:
Vodnář
15°50’
6


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Miranda Richardson
(*1958) herečka

Spojené státy Jean Harlow
(*1911) herečka

Spojené státy Jessica Biel
(*1982) herečka, zpěvačka, modelka

Rusko Vladimír Železný
(*1945) žurnalista, politik, podnikatel, europoslanec

Velká Británie Gia Scala
(*1934) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Serge Gainsbourg
(*1928 - 1991) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Spojené státy Lyle Talbot
(*1902 - 1996) herec

Itálie císař František ll.
(*1768 - 1835) český a uherský král, římský a rakouský císař

Rusko car Mikuláš I. Pavlovič
(*1796 - 1855) král, car

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928 - 1982) spisovatel sci-fi, esejista, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »