Brea Grant wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brea Grant
(Brea Colleen Grant)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Marshall, Texas
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herečka

Brea Grant - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.10.1981 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brea Grant 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Brea Grant
datum narození 16.10.1981
(herečka, instagram)

Brea Grant - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Worry Dolls
(2016) - The California No
(2016) - Smothered
(2016) - Dead Awake
(2016) - Beyond the Gates
(2015) - Night Sky
(2015) - Ladíme 2
(2015) - Intuition
(2015) - Horrified
(2015) - The Hollywood Reboot
(2015) - Girls Like Magic
(2015) - The Devil's Carnival: Alleluia!
(2014) - Welcome to Neverland
(2014) - Status: Unknown
(2014) - Oliver, Stoned
(2014) - Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
(2014) - Happy Halloween
(2013) - The Real Housewives of Horror
(2013) - Where Are My Dragons
(2013) - The Root of the Problem
(2013) - Maron (TV seriál)
(2013) - Drop Electric: Higgs Boson
(2013) - Detour
(2013) - The Better Half
(2012) - The Viral Man
(2012) - Grázlové z vidlákova
(2012) - Game Shop (TV seriál)
(2012) - Eastsiders (TV seriál)
(2012) - Date-A-Max (TV seriál)
(2012) - Best Friends Forever
(2012) - Anger Management (TV seriál)
(2011) - The Con
(2011) - Obviněná
(2011) - Ledový teror
(2011) - Homecoming
(2011) - The Closet
(2010) - Žalobce a obhájce (TV seriál)
(2010) - Trance
(2010) - The Weathered Underground
(2010) - PSA: An Important Message from Women EVERYWHERE
(2010) - Lost/Loved
(2010) - Infinity Strategists (TV seriál)
(2010) - A Good Knight's Quest (TV seriál)
(2010) - BlackBoxTV (TV seriál)
(2009) - Valley Peaks (TV seriál)
(2009) - NCIS: Los Angeles (TV seriál)
(2009) - Halloween II
(2008) - Válečná planeta
(2008) - Uprostřed nicoty
(2008) - Those Aren't Muskets (TV seriál)
(2008) - Smooch
(2008) - Raising the Bar (TV seriál)
(2008) - Multiple Choice
(2008) - Midnight Movie
(2008) - Max Payne
(2008) - Corpse Run
(2007) - You're So Dead
(2007) - The Guild (TV seriál)
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2006) - Friday Night Lights (TV seriál)
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)

Brea Grant - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Brea Grant - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.10.1981 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brea Grant 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brea Grant - herečka

se narodila 16.10.1981 ve městě Marshall, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brea Grant

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926) herec

Česká republika Karel Gott
(*1939) zpěvák

Itálie Lino Ventura
(*1919) herec

Švédsko Ingmar Bergman
(*1918) režisér, herec

Česká republika Michal David
(*1960) zpěvák, skladatel


Brea Grant
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
23°01’
 
LunaLuna:
Blíženci
4°32’
 
MerkurMerkur:
Váhy
27°19’
R
VenušeVenuše:
Střelec
8°24’
 
MarsMars:
Lev
27°18’
 
JupiterJupiter:
Váhy
21°15’
 
SaturnSaturn:
Váhy
14°05’
 
UranUran:
Štír
28°11’
 
NeptunNeptun:
Střelec
22°35’
 
PlutoPluto:
Váhy
24°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
27°14’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
2°30’
 
CheirónCheirón:
Býk
21°42’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
8xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Forest Whitaker
(*1961) herec, režisér

Dánsko Brigitte Nielsen
(*1963) herečka, zpěvačka, modelka, moderátorka

Spojené státy Brian Austin Green
(*1973) herec, režisér

Německo Diane Kruger
(*1976) herečka, modelka

Velká Británie Ian Curtis
(*1956) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Ivana Trump
(*1949 - 2022) modelka, milionářka

Spojené státy Billy the Kid
(*1859 - 1881) americký psanec a střelec

Česká republika Alfons Mucha
(*1860 - 1939) secesní malíř, grafik, designér

Švýcarsko Grock
(*1880 - 1959) klaun, skladatel, hudebník

Monako Léo Ferré
(*1916 - 1993) zpěvák, skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »