Brent Sexton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brent Sexton

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St Louis
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec

Brent Sexton - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.8.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brent Sexton 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Brent Sexton
datum narození 12.8.1967
(herec, instagram)

Brent Sexton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Belko Experiment
(2015) - Runner
(2014) - Bosch (TV seriál)
(2014) - Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
(2013) - Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
(2011) - The Killing (TV seriál)
(2009) - Within
(2009) - Rukojmí
(2008) - W.
(2008) - Pants on Fire
(2007) - V údolí Elah
(2007) - Na doživotí (TV seriál)
(2006) - Smith (TV seriál)
(2006) - Policejní vyjednavači (TV seriál)
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Vetřelci z hlubin (TV seriál)
(2005) - Tráva (TV seriál)
(2005) - Tajemný let
(2005) - Šoféři
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Full Disclosure
(2004) - Píseň prérie
(2004) - Mistr zločinu
(2004) - Fish Burglars
(2004) - Deadwood (TV seriál)
(2003) - Zachraňte Jessiku Lynchovou
(2003) - Senor White
(2003) - Radio
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Nines
(2003) - The Man Who Invented the Moon
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2002) - Dost
(2002) - Birds of Prey (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Zoe
(2001) - Vanilkové nebe
(2001) - Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
(2001) - Super finta
(2001) - Skleněný dům
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - Lovci netvorů (TV seriál)
(2001) - A.I. Umělá inteligence
(2000) - Takový je život (TV seriál)
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Však ty víš (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Jack & Jill (TV seriál)
(1999) - Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - V.I.P. (TV seriál)
(1998) - Becker (TV seriál)
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Specialista
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1989) - B.L. Stryker (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.8.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brent Sexton 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brent Sexton - herec

se narodil 12.8.1967 ve městě St Louis, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brent Sexton

Dnes se narodili
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Brent Sexton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
19°05’
 
LunaLuna:
Štír
14°19’
 
MerkurMerkur:
Lev
6°30’
 
VenušeVenuše:
Panna
13°36’
R
MarsMars:
Štír
12°23’
 
JupiterJupiter:
Lev
16°20’
 
SaturnSaturn:
Beran
12°10’
R
UranUran:
Panna
22°35’
 
NeptunNeptun:
Štír
21°36’
 
PlutoPluto:
Panna
19°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
1°29’
R
Černá LunaLilith:
Beran
25°28’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°09’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Lucie Vondráčková
(*1980) herečka, zpěvačka, textařka, dabérka, moderátorka

Česká republika Petra Kvitová
(*1990) tenistka

Německo Hermann Meyer
(*1947) astrolog

Německo Timo Boll
(*1981) stolní tenista

Velká Británie Clive Burr
(*1957) bubeník kapely Iron Maiden


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Stanley Kubrick
(*1928 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Vlastimil Bedrna
(*1929 - 2018) herec, dabér

Itálie Damiano Damiani
(*1922 - 2013) režisér, herec

Slovensko Valerie Čižmárová
(*1952 - 2005) herečka, zpěvačka

Francie Henri Decaë
(*1915 - 1987) skladatel, kameraman



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »